Jerold Promes de beste speler tegen Roda JC!

De 19de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 97 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde alweer ruim een week geleden tegen Roda JC. Het was een beladen derby met veel passie en strijd. De wedstrijd ging gelijk op maar VVV lukte het toch om op voorsprong te komen. Helaas eindigde de wedstrijd in een gelijkspel doordat Demouge in 89ste minuut de 1-1 maakte voor Roda JC.

Wij publiceren nu pas de winnaar omdat de wedstrijden kort achter elkaar waren en we de winnaar van de maand november nog bekend moesten maken. We hebben daarnaast besloten om tegen de wedstrijd van Achilles’29 geen beste speler te kiezen.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin BuwaldaVito van Crooy en Randy Wolters.

De Winnaar

prom

Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week 19. Jerold begon dit seizoen wisselvallig met een aantal onnodige rode kaarten. Hij werd zelfs disciplinair geschorst door VVV-Venlo en het zag er allemaal niet zo florisant uit voor de centrale verdediger van VVV-Venlo. Maar na zijn schorsing heeft Jerold zich weer helemaal terug geknokt in de ploeg. Hij is een van de vaste waardes in het team van Maurice Steijn en speelt al weken goede wedstrijden. De supporters waarderen zijn groei en wekelijks spel bij de Venlonaren. Ook tegen Roda JC was Jerold de rots in de branding samen met Robin Buwalda. De twee gaven bijna niets weg en stonden een goede partij te verdedigen. Wij hopen dat Jerold deze goede lijn doorzet. Jerold wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand december.

Jerold, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Danny Post geëindigd met 11 stemmen. Niki Mäenpää is derde geworden met 10 stemmen.

EINDSTAND SPELER VAN DE WEEK 19

[table id=66 /]

Leave a Reply