Jerold Promes de beste VVV-er tegen FC Volendam

De beste speler van VVV-Venlo tegen FC Volendam is bekend. Het is wat later dan gepland maar we maken alsnog de beste speler van de week bekend. De belangrijke wedstrijd voor de strijd om een Play Offs plekje werd tegen FC Volendam gelijk gespeeld. Hierdoor kwam VVV-Venlo onnodig in de problemen en moest er een wonder gebeuren om een Play Offs plekje te behalen. Terug kijkend op toen weten we nu dat het uiteindelijk toch is gelukt. Jullie hebben een winnaar gekozen. De winnaar wordt tevens genomineerd voor de speler van de maand! Na de beste speler van de week tijdens de wedstrijd van NEC gaan we kiezen voor de speler van de maand april en mei. De play offs wedstrijden gaan we per wedstrijd kiezen voor de beste speler en hierna kiezen we samen de beste speler van de hele play offs.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en Melvin Platje (maart).

DE WINNAAR

prom

Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Volendam. De centrale verdediger begint nu toch echt een publiekslieveling te worden. Jerold speelt erg goed en is gedreven. Wekelijks laat hij zien wat passie en strijd is en heeft enorme sprongen gemaakt. Dit kunnen de supporters enorm waarderen. De centrale verdediger is zo belangrijk voor dit VVV en we hopen dat hij deze lijn door kan trekken in de Play Offs.

Jerold, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=96 /]

Leave a Reply