Jerold Promes de beste VVV-er tegen Sparta Rotterdam

De beste speler van VVV-Venlo tegen Sparta Rotterdam is bekend. Vorige week vrijdag speelde VVV thuis tegen Sparta Rotterdam. Een belangrijke wedstrijd voor de strijd om een Play Offs plekje. VVV begon sterk en had genoeg kansen om de score te openen. Maar ook Sparta had zo nu en dan zijn kansen. De Rotterdammers kwamen ook op voorsprong na een afgeketste vrije trap. VVV maakte gelukkig in de allerlaatste minuut nog gelijk. Anders hadden we de Play Offs wel kunnen schudden. Jullie hebben een winnaar gekozen. De winnaar wordt tevens genomineerd voor de speler van de maand!

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en Melvin Platje (maart).

DE WINNAAR

prom

Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Jerold is een van de spelers die zich waarschijnlijk dit seizoen het meest ontwikkeld heeft. Na zijn rode kaarten en schorsingen heeft Jerold echt sprongen gemaakt! Super knap vooral als je bedenkt dat Jerold een van de oudste spelers van de selectie is. De centrale verdediger is zo belangrijk voor dit VVV en pikt zo nu en dan zijn goaltje mee. En wat een belangrijke goal maakt hij in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Niet alleen eindigde de wedstrijd in een gelijkspel maar misschien was dit doelpunt wel de redding voor VVV om alsnog de Play offs te halen!

Jerold, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=95 /]

Leave a Reply