Jerold Promes de speler van de week tegen Roda JC!

De 29ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 51 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Het is alweer een week geleden dat VVV-Venlo de derby tegen Roda JC speelde. De Venlonaren verloren helaas de wedstrijd en raakte hierdoor de ongeslagen kwijt. Gelukkig verloren de concurrenten om de strijd voor de 3de periodetitel ook en hierdoor was het gelukkig geen verloren weekend.

Een moeilijke wedstrijd tegen Roda en dat is ook te merken in het stemmen op de beste speler. Er zijn op veel verschillende spelers gestemd. Gelukkig is er wel een duidelijke winnaar gekozen. Na de wedstrijd van Achilles’29 zal de speler van de maand worden gekozen.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari).

De Winnaar

prom

Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Roda JC. Ook al speelde VVV-Venlo geen geweldige wedstrijd de ploeg kan altijd bouwen op het centrale duo Buwalda en Promes. Jerold is een routinier en een geweldige speler voor VVV-Venlo en precies de speler die we nodig hebben achterin. De centrale verdediger had een moeilijke start van het seizoen met 2 rode kaarten. Maar hij herpakte zich geweldig en is al een aantal keren gekozen als de speler van de week. Wij hopen dat Jerold   nog lang bij onze club blijft. Hij is de terechte winnaar van de speler van de week. Jerold wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Jerold, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=86 /]

Leave a Reply