VVV-Venlo

Jerold Promes komt niet meer in actie in 2019 voor VVV-Venlo

Jerold Promes raakte in de wedstrijd tegen Heracles Almelo ernstig geblesseerd aan zijn knie. We wisten een tijdje niet waarover het ging, maar VVV-Venlo kwam met de volgende verklaring naar buiten vanmorgen:

“Tijdens de wedstrijd VVV-Venlo tegen Heracles van vrijdag 22 februari is verdediger Jerold Promes ernstig geblesseerd geraakt aan de knie. Gebleken is dat hij op ongelukkige wijze een breuk aan zijn linker knieschijf heeft opgelopen. Na onderzoek werd besloten dat een operatie noodzakelijk was. 

Promes is daarop nog afgelopen weekend geopereerd in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. De operatie is geslaagd. Het herstel van deze blessure zal de nodige tijd gaan vergen. Daarbij wordt er rekening mee gehouden dat Jerold zeker tot het eind van dit kalenderjaar zal moeten revalideren. Uiteraard wensen we Jerold heel veel sterkte de komende tijd en natuurlijk ook veel succes met zijn revalidatie.”

Dit is echt verschrikkelijk nieuws voor de centrale verdediger die al sinds 2013 in de kleuren van VVV speelt. Wij wensen Jerold ontzettend veel sterkte met het revalideren en wij hopen hem weer in de kleuren van VVV terug te zien!

15 Responses

 1. mats

  Is toch wel triest voor hem en een flinke aderlating voor VVV achterin. Jerold sterkte en succes met revalideren.
  VVV is niet al te sterk achterin zonder hem. Benieuwd hoe ze dit op gaan lossen.

 2. RuiverCity

  Bikkel Jerold heel veel sterkte toegewenst tijdens jouw herstel. Voor VVV een zware aderlating. Er zal echt een nieuwe verdediger gehaald moeten worden. Kum kan natuurlijk ook centraal achterin Als er iemand komt hopelijk niet van het kaliber Milan Koenders of Martijn van der Laan. Als het even kan ook een flankspeler.

  1. Dond

   Heel veel sterkte Jerold! Zeer belangrijke speler voor dit team, die nu helaas wegvalt. Ben ook zeer benieuwd of VVV hierop in gaat spelen? Lijkt me namelijk ook wel nodig!

   Flankspeler zou inderdaad ook zeer welkom zijn. Je ziet wat een snelle, en behendige buitenspeler voor gevaar kan stichten..

   Het seizoen duurt nog erg lang, hopelijk niet TE lang..

 3. roermond

  Jerold, heel veel sterkte gewenst bij het revalideren…VVV en wij zullen je missen…Hopenlijk kom je volgend jaar na de winterstop eeer fit terug en hopenlijk in de eredivisie…???

  1. Koelie

   Haha bingo. Omdat VVV een liefdadigheidsinstelling is?

   Als hij niet geblesseerd was geraakt, was het sowieso maar de vraag of hij nog een seizoen eredivisie in aanmerking zou komen. Doorselecteren is nu opeens geen issue meer? Net als de kunstgras als hoofdchuldige aan te wijzen, is dit ook weer zo’n populistische opmerking.

   Desondanks veel sterkte Jerold.

 4. OooLGooO

  Heel sneu voor Promes zelf, ik wens hem veel sterkte en succes met het herstel.

  Betreft doorselecteren is het inderdaad de vraag of je Promes nog een verlenging had aangeboden. Dit seizoen is natuurlijk de kans om door te selecteren. Zakelijk gezien zal Promes geen contractverlenging krijgen. 10 maanden hetstel en maar de vraag of hij ooit nog wedstrijd fit wordt en zijn oude niveau weer behaald, Ik kan me het V Kouwen scenario ook nog zo voor de geest halen. Aflopend contract , een darmproces grconstateerd, geen contractverlening gekregen.

  Veel succes Promes en wie weet gaan we je nog zien op de velden!

 5. FCG

  In Groningen lachen ze zich rot. Karma heet dit. Deze jongen had 8 wedstrijden schorsing moeten krijgen voor de schandalige overtreding op Doan om vervolgens voor de camera schijnheilig te reageren.

Leave a Reply