Jerold Promes sluit aan bij de groepstraining

Jerold Promes is sinds afgelopen week weer te zien op het trainingsveld. Op verzoek van interim trainer Jay Driessen. Hij heeft Promes persoonlijk gevraagd om mee te trainen met de groep. Volgens Driessen kan hij van belang zijn voor het goede gevoel in de groep omdat Promes een positieve jongen is.

Een definitieve terugkeer van Promes zit er nu zeker niet aan te komen. Hij noemt het op dit moment nog te risicovol in gesprek met Omroep Venlo. Zijn herstel duurt sowieso nog minstens vier maanden. Voetballen op hoog niveau ziet Promes eigenlijk niet meer zitten.

8 Responses

 1. chretien

  Erg warrig nieuws. Wat moeten we hiermee? Ik vond hem destijds een fantastische speler voor VVV. Maar, nu meetrainen en dan over 4 maanden, op zijn vroegst, misschien aansluiten bij de selectie? Is dit nieuws? Ik gun hem het allerbeste..

  1. Altijd een rots in de branding geweest, maar had vorig seizoen toen hij nog speelde toch wat last van de VAR met zijn manier van spelen, maar we missen hem nu absoluut! Heeft misschien een goeie invloed op het groepsproces, dus waarom niet?

 2. supportertje

  Mooi nieuws dat hij weer bij VVV is te vinden. Jerold is een zeer aimabel persoon die weinig pretenties heeft. Hij is er altijd voor de groep geweest en is een van de steunpilaren geweest waarop het huidige team van VVV op rust. Juist zijn bijzondere inzet voor VVV, maar vooral voor de groep, maakt dat hij zeer welkom is om rust te creëren bij VVV. De groep kan zeer veel leren van hem, en hij weet ook iedereen op zijn kwaliteiten te beoordelen. Met zijn komst kan er alleen nog maar meer rust in de selectie komen.

  1. roermond

   Goeie zet van Jay, voegt absoluut wat toe aan de stemming in de selectie. Als actief voetballen er niet meer van komt, zou ik deze held opnemen in de staf…Welkom Jerold…

 3. mats

  Goed nieuws. Of hij nou ooit weer op niveau kan ballen of niet. De verdediging is labiel en ik kan alleen maar hopen dat hij de andere jongens ook wat meer vertrouwen kan geven alleen al door deel te zijn van het team (met specifieke aandacht voor de verdediging).

 4. hendrik

  Dat is een voorbeeld van het grote verschil tussen Jay en Maaskant. Jay een “mensen-mens” die aanvoelt wie of wat van belang kan zijn binnen de groep. En die groep hoeft niet altijd te bestaan uit selectiespelers. Jerold van mij ben je van harte welkom of je nog bij VVV gaat voetballen of niet. Respect voor je.

 5. twiggy11

  Is meschien een optie voor promes om de trainers papieren te gaan halen en dan samen met Jay verder gaan als trainer.
  En ik denk dat Jay hem erbij heeft gehaald om de as achterin sterker en degelijker te maken want af en toe zitten ze er samen naast ( Schaffer-Kum) daarom is dezen beslissing van Jay alleen maar goed.

Leave a Reply