Jerold Promes

Jerold Promes tot medio 2019 bij VVV-Venlo

Goed nieuws vanuit de kant van contractverlengingen. Centrale verdediger en sterkhouder Jerold Promes heeft zijn aflopende contract bij VVV-Venlo verlengd en speelt ook het komende seizoen voor de club uit Venlo. Zijn nieuwe contract verbindt Promes tot medio 2019 aan de Venlonaren.

De 34-jarige Amsterdammer is samen met Danny Post een van de spelers die VVV al jaren hun gezicht geven. Promes speelde de afgelopen 5 seizoenen ook al voor de Venlonaren. Hij kwam tot dusver 150 duels in actie voor VVV-Venlo waarin hij 5 keer wist te scoren en 4 assists gaf. Daarvoor kwam hij uit voor RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en Telstar. Het afgelopen seizoen was hij een zeer belangrijke schakel in de handhaving, hij kwam namelijk 30 wedstrijden in actie voor de geelzwarten. Ook volgend seizoen speelt Promes dus in onze kleuren.

Jerold Promes

De reacties zijn ronduit positief binnen de club. Promes laat op de site van VVV weten blij te zien met de verlenging: “Ik heb het prima naar mijn zin in Venlo dus dat we er weer een jaartje aan vastplakken voelt prima.”
Ook manager Voetbalzaken Stan Valckx is in zijn nopjes met deze verlenging: “Het is een goeie zaak dat Jerold nog een jaar blijft met al zijn ervaring en power. Afgelopen seizoen is hij heel belangrijk geweest voor de ploeg, dus het is mooi dat hij er een seizoen aan vast plakt.”

Echt nieuws was deze verlenging niet, we kregen er al eerder lucht van via Voetbal International en Dagblad de Limburger, maar nu is het ook officieel afgerond. Ondanks de leeftijd van Jerold Promes is hij zeer belangrijk voor dit elftal en dat hebben we echt nodig het komende seizoen, dat wellicht nog moeilijk zal worden dan het vorige seizoen. Contractverlenging zijn belangrijk, maar we zijn er ook van bewust dat er nieuwe krachten moeten komen.

1 Response

Leave a Reply