Jerold Promes voor twee wedstrijden geschorst

Na de overtreding van Jerold Promes afgelopen zondag is de verdediger door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

Door de schorsing mist Promes de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag en de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.

15 Responses

 1. chretien

  Kijk, als Steijn vindt, ik citeer VI:
  VVV-trainer Maurice Steijn was het achteraf niet eens met de beslissing van Makkelie: ‘Volgens mij raakt hij hem niet. Hij komt wel wild in hoor, maar volgens mij raakt hij gewoon de bal. Arias springt er ook overheen. Door het doorrollen van Arias en de reactie van de PSV-spelers – die ik wel begrijp – lijkt het erger. Ik denk als ik het moment zo terug zie, dat geel ook wel volstaat.’
  Dan moet VVV ook in beroep gaan. Door fout Makkelie, max geel ipv rood, kantelt de hele wedstrijd. KNVB had pijn ietwat kunnen verzachten door de rode kaart te annuleren.
  Ik kan me niet voorstellen dat VVV zo maar akkoord gaat?

 2. kiekoputspelke

  Promes moet gewoon geen sliding maken die de scheidsrechter aanleiding geeft om rood als straf te overwegen….en eerlijk is eerlijk….de manier van inkomen was nogal wild en gevaarlijk !

  Mijn 1e reactie op de tribune was ook dat de rode kaart onterecht was maar ik denk dat Makkelie terecht rood gegeven heeft. Waarbij ik overigens wél vermoed dat wanneer het hier een sliding van een PSV-er zou zijn geweest, de keuze anders zou zijn geweest.

  VVV moet denk ik niet in beroep gaan. Natuurlijk missen we Jerold Promes tegen ADO Den Haag en FC Utrecht maar Damien van Bruggen heeft inmiddels ruimschoots laten zien een prima vervanger te zijn.

  Daarnaast komen daarna wedstrijden tegen Heracles Almelo en NAC Breda en door in beroep te gaan nemen we het risico dat de schorsing doorschuift en met een beetje pech nog verhoogd wordt !

 3. chretien

  Off topic: Bij selectie zie ik tot mijn verbazing staan: “Selectie seizoen 15|16”. Hoewel ik vermoed dat het seizoen 16/17 is geweest, vraag ik me af of deze nog bijgewerkt gaat worden? Tekort aan manschappen?

  1. Dat is de selectie van 16|17 maar in onze titel is dit blijkbaar niet goed aangepast. Voor het nieuwe seizoen hebben we het fotomateriaal niet plus we hebben inderdaad te weinig mensen die meewerken aan de site. Door de drukte van beide van ons in het dagelijks leven zijn sommige dingen nog niet 100% up to date.

   1. chretien

    Jammer, meer niet. Ik ben ongeschikt om “helpende hand te bieden.” Misschien weer eens een “advertentie” plaatsen voor onbetaalde job, leerling sport journalist?

   2. Helaas krijgen we dat antwoord vaker :). Mensen die wel willen maar niet zichzelf ongeschikt vinden. We hebben nu een klein team maar het is vooral een tijdskwestie. De verdeling is als volgt: Allemaol d’n Berg op en ik beheren de site en Facebook en doen uitwedstrijdverslagen. Gerardus doet thuiswedstrijdverslag. Dan hebben we nog een persoon die meehelpt maar is ook vaak druk.

    We hebben inderdaad gesproken om weer een oproep te doen. Maar zoals je al zegt is een functie waar je geen geld verdient maar toch wel aardig wat moet doen. Dat is leuk maar je moet dus echt een VVV hart hebben om dit te doen. Ander motivatie kunnen we niet bieden. Al het geld dat binnenkomt gaat weer weg naar kosten en dat is niet dekkend.

Leave a Reply