Jerold Promes verlengt contract tot medio 2018

Jerold Promes heeft zojuist zijn aflopende contract verlengt met één seizoen. Dat betekent dat de verdediger die sinds 2013 bij VVV-Venlo speelt, ook het komende seizoen in de Koel te bewonderen is.

De 33-jarige Promes – die eerder voor Sparta Rotterdam en Telstar uitkwam –  is een van de sterkhouders die de transformatie heeft meegemaakt in Venlo van wisselvallige Jupiler League club tot de sterke selectie die het afgelopen seizoen kampioen werd van de Jupiler League. In het geelzwart wist Promes tot nu meer dan 100 wedstrijden te spelen en behoort inmiddels tot het DNA van de club.

Manager Voetbalzaken Stan Valckx is zeer content met deze ontwikkeling:“Jerold is een prima speler om mee te nemen naar de Eredivisie. Hij is een ervaren speler, die zijn sporen heeft verdiend en waar je altijd van op aan kunt”.

29 Responses

 1. RuiverCity

  Prima actie. Hopelijk gaat zijn snelheid niet te snel achteruit want dat hebben we in de eredivisie wel nodig.

  Pas 3600 seizoenkaarten verkocht. Echt te triest voor woorden. Cambuur verkoopt er evenveel na het mislukken van de promotie. Die 5000 seizoenkaarten hadden toch al lang verkocht moeten zijn?!

  1. Goodie

   Inderdaad een triest aantal. Hetzelfde geldt voor het aantal uitsupporters en de donateurs voor de fanzone. In het artikel van Omroep Venlo stond ook dat deze op de plek van het huidige fancenter komt, maar er is momenteel slecht 1/3 opgehaald…

   1. pavisto67

    Ik zelf wacht nog af met het aanschaffen van een seizoenskaart, puur vanwege het speelschema. Ik kan op vrijdag nooit, en voetbal zelf ook nog dus dat is voor mij een reden nog even te wachten. En ik vind 3600 kaarten een prima aantal voor VVV.
    Cambuur heeft nu eenmaal meer publiek op de tribune dan VVV, maar vergelijk onze 3600 eens met de 2910 verkochte seizoenskaarten bij Willem II dan is dat aantal meer dan prima hoor.
    https://www.facebook.com/SupportersclubWillemII/?ref=page_internal&fref=nf

   2. RuiverCity

    Marco Bogers is in ieder geval not amused over dit aantal. VVV heeft deze inkomsten hard nodig om o.a. spelers te halen.

   3. pavisto67

    Dan vindt ik hem weinig realistisch. Wij zijn maar een klein clubje en zullen dit waarschijnlijk altijd blijven. De meeste Venlonaren zijn maar moeilijk richting de Koel te krijgen, ook dat gaat niet snel meer veranderen ben ik bang. Stel je komt op een dikke 4250 verkochte seizoenskaarten uit en tel daarbij op wat losse kaartverkoop en het uitvak, dan kom je aan 6000 a 7000 mensen gemiddeld. Het laatste seizoen in de Eredivisie trok VVV ongeveer 6700 toeschouwers. VVV ligt dus aardig op koers zijn normale toeschouwersaantallen te behalen.

   4. pavisto67

    ter vergelijking…. NAC vraagt voor een seizoenskaart achter de goal, 193 euro. VVV vraagt 220 euro hiervoor terwijl je hiervoor een pak minder comfort krijgt. Ook dat zal een rol spelen voor sommige mensen om geen seizoenskaart te nemen. Wat dat betreft had ik gekozen voor een iets goedkopere seizoenskaart tegen wellicht een hoger aantal afnemers

 2. kenfen

  De negatieve opmerkingen over de seizoenskaarten snap ik niet veel mensen wachten even, so what. Komt goed Het is niet anders. Ook de diverse akties hebben nog geen grote bedragen opgeleverd ? Komt ook goed. Niet zo pessimistisch

  1. Ben

   Helemaal mee eens. VVV neemt de tijd met aantrekken van spelers, maar daar komt verandering in en dan zul je zien dat er weer meer seizoenkaarten worden verkocht. Geduld is een schone zaak. FORZA VVV!

 3. lucien1978

  Precies , ik snap dat negatieve gedoe echt niet. Dat stadion komt echt wel vol. Qua versterkingen gaat het prima. Ik hoop dat ze een mooie mix maken tussen jong en oud. Ik zou denken aan Alexander Madlung ( gewoon proberen ) edson Braafheid of eventueel een aanvallende back als Achenteh. Ik heb het volste vertrouwen in Stan Valckx

 4. kiekoputspelke

  Allereerst de verlenging van het contract van Promes: goede zaak en mooi dat deze speler – die altijd zijn mannetje staat – een seizoen langer verbonden blijft aan onze club. Hopelijk kan hij met zijn power helpen defensief stabiel te zijn komend seizoen….

  Dan de berichtgeving over het matige aantal verkochte aantal seizoenkaarten. Ik snap det VVV graag gezien zou hebben dat alle 5000 kaarten al aan de man waren gebracht, maar het is niet fair dit hardop uit te spreken. We zijn jarenlang niet echt verwend en onder Lokhoff zijn veel supporters zelfs compleet (en soms definitief) afgehaakt. Daar plukken we nu helaas nog de (verrotte) vruchten van).

  LET OP: als zo meteen de selectie meer gestalte heeft gekregen dan halen we die 5000 echt wel (misschien iets minder) en dan zal De Koel met de resterende losse kaarten echt wel vol zitten.

  Positief blijven !

  1. Dat verhaal over Lokhof hoor ik al jaren maar het begint nu wel een beetje een excuus te worden vind ik. Hoelang moeten we dat gaan aanhalen? Lokhof was een seizoen, een seizoen waar niemand trots op is en wellicht de grootste fout in de VVV historie maar goed van deze fouten leer je en nu zijn we al weer jaren verder. We hebben een goede selectie en een goede trainer. De ploeg is kampioen geworden en het voetbal is misschien wat minder sprankelend geweest als het jaar ervoor maar toen maakten we veel domme kleine foutjes waardoor we dus niet kampioen werden.

   We merken met zijn allen dat er een positieve lijn omhoog is ingeslagen niet alleen qua voetbal maar ook qua samenwerking met de club. Ik vind dat we gewoon positief naar de toekomst moeten kijken en wellicht wat minder moeten kijken naar de mindere periodes. Clubs als GAE, NAC en Roda (jaa deze nare club uit het zuiden) hebben wellicht meer klappen gehad dan wij en daar blijven ze altijd trouw aan de club ook al zijn ze het niet eens met het beleid. Je bent voor de club en die moet je altijd steunen in dik en dun vooral in de tijden dat je promoveert.

   1. Machiavelli

    *vooral in de tijden dat je DEGRADEERT. Ik heb eigenlijk meer respect voor mensen die nu geen seizoenskaart meer kopen (en vorig(e) seizoen(en) wel) dan mensen die er nu wel een kopen en de afgelopen seizoenen geen. Maar je weet de beweegredenen van individuen niet en je kunt ze al helemaal niet in de portemonnee kijken dus ik ben altijd voorzichtig met kritiek hebben op mijn medesupporters. Ieder steunt de club op zijn eigen manier en iedereen heeft een ander leven en dus agenda. Dus heb ik respect voor mensen die af en toe losse kaartjes kopen maar ook voor mensen met een seizoenskaart. Ze steunen tenslotte allemaal op hun eigen manier de club. Wat betreft de stelling dat mensen nog steeds afhaken door het tijdperk Lokhoff vind ik echt triest, dan kan je beter thuis blijven ja. Aan dit soort mensen heb je niet veel.

 5. kiekoputspelke

  Lincoln, uiteraard zijn we op dit moment goed bezig en moeten we vooral positief zijn. En dat bén ik ook; ik verwoord me op deze site altijd correct, positief en vooral reëel….

  Zie het als een relatie waarin je bent bedrogen door je partner.
  Dat spreek je uit, je kiest ervoor bij elkaar te blijven omdat je ergens die onvoorwaardelijke liefde voelt en tóch duurt het lang voordat je weer terug bent op het oude niveau relatie.

  Dat is nu bij VVV gaande met veel supporters en uiteindelijk komt het goed en zit De Koel dit seizoen weer vol.

  Op naar een mooie toekomst !!

 6. Han

  Wat me opvalt als trouwe VVV Venlo, wel op afstand hoor, dat er zoveel mensen zooooooo negatief zijn over de mooiste club van Limburg. Dat is niet goed , dit deugt niet. Sta eens positief stil bij de successen van VVV Venlo. Geweldig seizoen, top teamprestatie, goed beleid, goede spelers en staf. Laat de koel weer eens donderen komend seizoen, blijf positief, sta 100% achter je club, er zitten verstandige mensen zoals Stan, Marco en Hai aan het roer. Heb vertrouwen en laat de tegenstanders komend seizoen weer eens bibberen in ons mooiste kolkende stadion. Vertrouw op de mensen die het voor het zeggen hebben en steun ons VVV. Lincon ik heb super respect hoe jij deze site grotendeels beheert. En Ruiver city niet zoveel zeuren, heb vertrouwen in ons VVV. Goed dit wilde ik even kwijt, nu zal ik wel heel wat reacties krijgen, maar zie het als een positieve opmerking en sta 100 % achter ons sjoenste club!! Heel veel groeten aan een ieder vanuit het mooie achterhoek.

  1. lucien1978

   Beste Han, ik ben het helemaal met je eens. Ze zitten niet stil op de berg. Het gaat prima met de aankoop en verlengen van spelers , en het gaat prima met de seizoenskaarten verkoop. 3500 is een prima aantal ( wetende dat er heel veel mensen sporten en ook eerst het programma willen zien )

  2. Grad

   Han uitstekend weergegeven. Ook ik denk er zo over. Helaas heeft Venlo e.o. teveel successupporters, die (te) weinig waardering/oog hebben voor management en staf, die deze prestatie met beperkte middelen en zonder maar enige medewerking van lokale overheden geleverd hebben,

  3. Goodie

   Ruivercity is niet zozeer negatief op VVV maar over de supporters. En om heel eerlijk te zijn kan ik ‘m daar geen ongelijk in geven. Tuurlijk zijn er mensen die het speelschema afwachten, het te duur vinden of noem het maar op. Dat neemt niet weg dat 3500 voor een tegenvallend resultaat is.

   Zonder de uitwedstrijden tegen Rkc en Eindhoven heeft VVV gemiddeld 100 man meegenomen naar uitwedstrijden, en dat voor een kampioen. De Venlonaar mag wel is wat meer VVV gaan steunen. Ik heb namelijk het idee dat VVV het niet echt meer van de Venlonaar moet hebben, maar van de inwoners van alle omliggende dorpen.

   1. RuiverCity

    @Goodie. Jij kunt tenminste begrijpend lezen. Ik ben helemaal niet negatief over VVV. Ben alleen teleurgesteld in de mensen in de regio Noord-Limburg. VVV heeft de afgelopen 3/4 jaar bergen werk verzet. Dat mag door een ieder wel eens beloond worden. Dus koop die seizoenkaart!!!!

   2. Ben

    Ik heb geen enkele moeite om iets negatiefs over mijn VVV te lezen. Soms is het onzin, soms slaapt iemand de spijker op de kop. het zij zo. We hoeven het toch niets steeds met elkaar eens te zijn? Laat dit vooral een site waar iedereen zijn ei kwijt kan, kritieken kan leveren, zowel positieve als negatieve. Waar we blij kunnen zijn met de promotie van ons VVV. Nu zijn we bijna allemaal in de winning mood, maar er komen beslist ook weer mindere tijden en dan wordt de kop geeist van de voorzitter, of de trainer. Het gaat allemaal gebeuren. Maar, at the end of the day, is het wel ons VVV. FORZA VVV!

 7. Machiavelli

  Het “matige” (ik vind het nog wel meevallen aangezien veel mensen pas weer zin krijgen in volgend seizoen wanneer de voorbereiding begint) aantal seizoenskaarten dat tot nu toe is verkocht zal ook wel deels met de faciliteiten in het stadion te maken hebben. Ik ken genoeg mensen in mijn omgeving die liever thuis warm en droog op de bank naar os VVV’ke kieke dan, met name in de koude winter, in de Koel. Waar dat aan ligt? Ik persoonlijk ga naar een stadion om de wedstrijd te zien maar misschien nog wel belangrijker: voor het extra stukje beleving. Die beleving bestaat bij mij voor een groot deel uit sfeer. Ik vind deze nog altijd niet geweldig bij VVV.

  Ik heb groot respect voor alle supporters die proberen sfeer te maken (met name op O) maar het is het allemaal net niet. Ik denk dat dit voor een groot deel met de tribune waar onze “harde kern” op staat te maken heeft. Ik vind deze veel te laag om een indrukkend geheel te krijgen. Bij ons zitten ze laag over een hele zijde verspreid, terwijl je m.i. ze beter korter naast elkaar en dan hoger boven elkaar kunt plaatsen. Ik denk dat dat vocaal veel beter overkomt en dat het geluid dan ook veel beter de rest van het stadion bereikt (en ook de spelers). Nu zie ik het te vaak voorkomen dat verschillende supporters naast elkaar liederen inzetten waardoor je geen geheel krijgt. Ik vind het dan ook nog steeds doodzonde dat de hoge tribune (west) niet voor onze “harde kern” is, maar voor o.a. het uitpubliek. Ik denk namelijk dat je hier echt in potentie een mooie sfeervolle “wand” kunt bouwen zoals ze dat in Duitsland ook kunnen (maar dan in het klein).

  Ook vind ik het vocabulaire aan liederen bij ons erg karig. Verder dan een liedje of 3/4 kom ik eerlijk gezegd niet en zijn niet echt meezingers. Hoe kun je dit veranderen? Ik denk dat we genoeg creatieve geesten op de tribune hebben die liedjes kunnen bedenken en dit moet via verschillende media van tegenwoordig ook wel over te brengen zijn op de rest.

  Bovendien zal het meespelen dat elke wedstrijd tegenwoordig op tv te bekijken is, vooral nu we in de Eredivisie spelen. Het is makkelijker om thuis op je bank te gaan zitten dan naar het stadion toe te gaan. Bovendien zit je thuis altijd droog en warm, in het stadion niet. Bovendien scheelt toch best wat geld voor veel mensen dat ze misschien hard nodig hebben. Ook begin ik me zelf steeds meer te ergeren aan de tergend langzame service achter de consumptiebalies. Laatst moest ik bijna 15 minuten wachten op mijn biertje. Daar word ik niet bepaald vrolijk van en denk dat dit sneller kan.

  Verder zal het voor (nieuwe) supporters ook meespelen dat je op dat verschrikkelijke kunstgras speelt. Voetbal hoort niet op kunstgras zo lang het nog steeds zo’n groot verschil is met echt gras en ik denk dat de pure liefhebber van het spelletje dit in zijn overweging zal meenemen om een seizoenskaart te kopen of niet.

  NB: ik heb zelf al jaren een seizoenskaart, maar ik heb hier boven even samengevat wat ik zoal merk (bij mezelf en in mijn omgeving) en wat de beweegredenen kunnen zijn van mensen.

  1. pavisto67

   Wat betreft de catering deel ik je onvrede. Niet normaal hoe lang het duurt om een biertje te bestellen. Dat moet volgend seizoen echt anders, zeker nu er meer mensen gaan komen. Je kunt het gewoon niet maken om 1 a 2 langzame handtaps per cateringpunt te hanteren. Dat moet aangepast worden, een sneltap is een absolute must.

  1. pavisto67

   Misschien is het een idee dat VVV de optie biedt om de seizoenskaart in twee keer af te schrijven. Ik kan mij voorstellen dat voor sommige supporters dit bedrag een struikelblok is. Wellicht dat als je de pijn verdeelt door bijvoorbeeld nu de helft en met kerst de helft af te schrijven, mensen over de streep trekt.

   1. Machiavelli

    Nee dat gaat niet gebeuren. Wat gaat er bijvoorbeeld dan gebeuren als VVV in de winter het tweede gedeelte van het bedrag wilt afschrijven en blijkt dat betreffende persoon niet genoeg saldo op zijn rekening heeft staan? Dan kun je zeggen: ja dan wordt de seizoenskaart geblokkeerd maar dan kunnen mensen op die manier een gekunstelde halve seizoenskaart bestellen. Dat lijkt me niet de bedoeling.

Leave a Reply