Jerold Promes verlengt zijn contract bij VVV-Venlo

Nadat onze aanvoerder Danny Post zijn contract verlengde bij VVV-Venlo kunnen we vol trots zeggen dat ook onze vice-aanvoerder Jerold Promes zijn contract heeft verlengd bij de Venlonaren. Vanochtend werd duidelijk dat onze sterkhouder in de verdediging met de club overeen is gekomen om zijn contract met één seizoen te verlengen.

De centrale verdediger zette vanochtend in het bijzijn van zijn vriendin en hun twee kids zijn krabbel onder het contract dat hem langer aan onze club verbindt.

Vol trots blikt onze Jerold vooruit na het zetten van zijn handtekening: “Ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen. Helaas hebben we het niet gered in de play offs, maar ik kijk vol vertrouwen uit naar de start. Ik ben blij dat ik hier nog in Venlo kan blijven spelen, want ik ben hier op mijn plek. Niet alleen bij de club, maar ook in de stad. Al mijn familieleden komen graag op bezoek bij ons.”

Onze directeur Marco Bogers is ook verheugd over de contractverlenging van Jerold Promes: “Het is mooi dat we meteen na het seizoen hebben kunnen verlengen met Jerold die toch een sterkhouder is in ons team. Samen met de contractverlenging van aanvoerder Danny Post en de doorlopende contracten begint ons team voor komend seizoen alweer aardig vorm te krijgen.”

Jerold Promes Verlenging

Promes speelt sinds 2013 voor VVV en kwam dusver in 69 competitiewedstrijden voor de Venlonaren in actie. Daarin wist de centrale verdediger 3 keer te scoren. De sterkhouder in de defensie had een aflopend contract. Zowel de club als Promes zijn gelukkig met elkaar en dat blijkt uit de contractverlenging.

Gefeliciteerd Jerold!

12 Responses

 1. kiekoputspelke

  Super dat ook deze speler een nieuw contract heeft getekend. Is één van de sterkhouders binnen de selectie gebleken en voegt echt wat toe aan een elftal. Is namelijk niet alleen verdedigend ijzersterk maar in balbezit maakt hij vaak goede keuzes en eenmaal opstomend richting middenveld komt er tóch iemand aan.

 2. Goodie

  Goed nieuws! Op het moment hebben we de as van Promes, Post, Opoku en Seuntjens nog. Hoe zit het met Deckers, Sevinc, Buwalda en Nijholt? Bij vertrek van Sevinc of Nijholt zijn Kip en Clint Leemans wel goede vervangers naar mijn mening.

 3. kiekoputspelke

  Goodie

  Over de spelers waarvan jij de vraag stet wat momenteel de status is, kan ik het volgende terugkoppelen…afgaande wat op de diverse media te vinden is…

  Deckers: aflopend contract met optie op nog 1 jaar = niet verlengd
  Sevinc; aflopend contract = niet verlengd
  Buwalda; aflopend huurcontract + aflopend contract bij ADO Den Haag = niet verlengd
  Nijholt; aflopend contract = niet verlengd

  VVV heeft aangegeven dat Buwalda en Nijholt een nieuw contract kunnen tekenen, de gesprekken lopen. Deckers hoeft vooralsnog geen rekening te houden met een nieuw aanbod. Sevinc tenslotte; daar is volgens mij niet van bekend welke plannen VVV daarmee heeft ??

  Kip staat in de concrete belangstelling van een aantal (Eredivisie) clubs waaronder Heracles Almelo, dus ik denk dat we deze jongen kunnen strepen….
  Leemans is inderdaad transfervrij en zal misschien wel op het lijstje met andere transfervrije spelers staan die interessant zijn voor VVV ??

  1. Goodie

   Ik vond Deckers een betrouwbare keeper en goede opvolger van Maenpaa. Sevinc heeft met name de laatste wedstrijden toen hij de kansen kreeg laten zien een meerwaarde voor VVVen een talent te zijn. Waarom beide niet zijn verlengd is me eigenlijk onbekend. Ik hoop dat VVV met bepaalde spelers snel handeld, en dat de selectie net als vorig jaar op tijd bij elkaar is.

   1. Gerardus

    Ik zou toch voor een andere keeper gaan, Deckers is een goede lijnkeeper maar met hoge ballen en uitkomen was hij altijd aan het twijfelen en dat zorgde nog wel eens voor onrust. Ik had wel gehoord dat Deckers zelf meer geld wou verdienen, maar dat zijn maar geruchten. Zou persoonlijk ook voor een goedkopere keeper gaan die jong is, met ervaren mensen voor hem moet dat goed gaan. Ik zou Sevinc en Buwalda ook houden, zo heb je in ieder geval de hele as al compleet en heb je alleen nog een linksback en nog wat back ups nodig. Hier zou je eventueel de jeugd voor kunnen gebruiken.

   2. Als we de geruchten moeten geloven is VVV op zoek naar een andere keeper. De naam Kip hebben we al vaker gehoord maar wordt pas interessant als Nijholt vertrekt bij VVV maar ook daar horen we over dat dit wel goed gaat komen. Met Buwalda zijn ze ook in gesprek maar deze jongen kijkt natuurlijk ook rustig om zich heen wat er allemaal gebeurd. Zijn goed recht. En Sevinc is ook nog in gesprek maar daar komt binnenkort meer nieuws over denk ik.

 4. RuiverCity

  Prima! Na Post ook Promes. Het begin is goed. Nu hopelijk doorpakken op meerdere posities. Dat men ook op zoek is naar een nieuwe linksback geeft aan dat ze echt door willen pakken. Wie volgt?

Leave a Reply