VVV-Venlo

Jerome Kiesewetter (25) op proef bij VVV-Venlo

De Duitse Jerome Kiesewetter is op proef bij VVV-Venlo. Dat maakt de club vandaag bekend op haar website. Kiesewetter zal zich aansluiten bij de selectie en het restant van het trainingskamp bij ons te zien, daarna wordt er gekeken of het een mogelijke versterking is voor de club.

Foto VVV-Venlo

De 25-jarige vleugelaanvaller die geboren is in Duitsland, maar ook over de Amerikaanse nationaliteit beschikt, zit momenteel zonder club, maar kwam in het verleden voor diverse Duitse clubs. Hij speelde in de jeugd van Hertha BSC en Stuttgart alvorens hij vertrok naar Fortuna Düsseldorf, waar hij de voorbije twee seizoenen speelde. Het vorige seizoen werd Fortuna Düsseldorf kampioen in de 2. Bundesliga en promoveerde naar de 1. Bundesliga. In totaal speelde hij 192 wedstrijden in zijn loopbaan bij de jeugd en senioren, waarin hij 28 keer trefzeker was en 31 assists wist af te leveren Daarnaast is hij ook tweemalig international van de Verenigde Staten en speelde hij diverse jeugdinterlands voor de Verenigde staten (28 jeugdinterlands)

We hadden eerder al twee spelers op proef, maar deze verlieten al voortijdig de club. Of het nu ligt aan de club of aan de spelers is altijd gissen, maar er is in ieder geval weer een nieuwe speler op proef. De tijd zal het leren of het een versterking is voor het elftal. Wordt uiteraard vervolgd.

 

11 Responses

  1. lucien1978

   Hoe kom jij er in hemelsnaam bij dat hij minder is dan Hunte. Fortuna Dusseldorf zou Hunte nog niet in het derde staan.

   We hebben het hier over een 2 voudig international van Amerika,

   1. festina lente

    Ik zeg niet dat hij minder is dan hunte. Zie allemaal maar dat hij drie wedstrijden in basis heeft gespeeld en hunte Veel meer in basis heeft gespeeld. Verder kunnen steyn en valckx dat veel. Beter beoordelen. J

 1. festina lente

  Duidelijk verhaal van valckx. Met een bijna lege portemonnee kun je niet winkelen. Maar als het aanbod giga is moeten er toch ook koopjes gehaald kunnen worden.

 2. OooLGooO

  Duidelijk stuk inderdaad. Dit laat nogmaals zien dat vvv goed bezig is en gericht naar echte versterkingen kijkt die te betalen zijn.

  Misschien stelt dit artikel wel engizins tot geruststelling betreft personen die wat onrustig zijn.

 3. bear664

  Ik vond Kiesewetter tegen Wittenhorst goed spelen; m.i. zeker een aanwinst.
  En die 16-jarige knaap Roemer, was ook goed aan het spelen.
  Doen beide niet onder voor Hunte (snap überhaupt niet wat hij nog in het elftal doet); inzet van Hunte is altijd super goed geweest, maar het rendement is er nooit geweest.

Leave a Reply