VVV-Venlo

“Jérôme Sinclair nieuwe aanvaller VVV-Venlo”

VVV-Venlo heeft een nieuwe aanvaller gevonden. Dat meldt De Limburger. Het zou gaan om de Engelsman Jérôme Sinclair. De 22-jarige aanvaller zal dan voor het komende seizoen gehuurd worden van Watford.

De Engelsman met Jamaicaanse roots werd het vorige seizoen ook verhuurd aan Sunderland en Oxford United in de League One. Daar speelde hij 29 wedstrijden met 5 goals en 3 assists. Ook kwam hij nog 6 wedstrijden in actie in de bekertoernooien.

Eerder kwam de Engelsman uit voor de jeugd van West Bromwich Albion en Liverpool. Daarna speelde hij voor Watford, Birmingham, Sunderland en Oxford United. Hij zou volgens De Limburger voor een seizoen gehuurd worden van de Engelse Premier League club.

Dit is een goede stap voor de Venlonaren, want aanvallers waren nog zeker welkom bij VVV-Venlo.

21 Responses

  1. Grad

   Deze back (Tobias Pachonik) is wel gekeurd door VVV en naar aanleiding hiervan heeft DDL wat al te voorbarig gepubliceerd, dat deze speler naar VVV zou komen, terwijl hij nog onder contract staat bij Capri en niets definitief was. Hierover was Capri ‘not mused’ en nu heeft zich ook nog een andere Italiaanse club gemeld, waardoor deze transfer onzeker is geworden.

 1. robvvv

  Ben benieuwd wat deze jongeman kan en zal brengen . Jammer overigens dat Lee Roy Grot geen optie meer was. Eind van het seizoen ging ie steeds beter ….Nu gaat Vitesse ermee weglopen….

 2. De Realist

  Ik weet het niet, ik ken hem niet. VVV heeft tot nu toe bijna alleen maar buitenlanders aangetrokken. Ze moet en echt uitkijken dat het geen vreemdenlegioen gaat worden. Graag ook nog wat Nederlandse spelers Stan om onze identiteit te behouden.

  1. mats

   Waarom? Veel Nederlanders zijn niet te halen omdat ze al op niveau VVV voetballen en hogerop willen. Waarom zou je spelers halen die bij de Nederlandse subtop spelen en hun top al bereikt hebben en dan alleen maar van club wisselen. Veel Nederlandse spelers vinden zichzelf al geweldig als ze een paar balletjes lekker geraakt hebben bij Heerenveen of WillemII. Die willen niet eens naar VVV komen.

   De Duitse 2e Liga en Engelse Championship is nog altijd van een hoger niveau dan de hele Nederlandse subtop. Dus ik vind het wel slim. Met deze spelers kun je nog verrassen.
   Misschien een energieke welwillende KKD speler met potentie erbij , maar verder

 3. De Realist

  Ik las net dat hij 3 jaar geleden door Watford voor 5,2 miljoen werd overgenomen van Liverpool. Hij heeft volgens Transfermark een marktwaarde van1,5 miljoen. Deze jongen moet dus wel iets kunnen zou je zeggen. We laten ons verrassen, come on Venlo !

 4. festina lente

  Watford forward Jerome Sinclair has agreed to join Dutch outfit VVV-Venlo on loan.

  The 22-year-old will spend the entire 2019/20 campaign with the side who finished 12th in the Eredivisie last season.

  Sinclair had loan spells with Sunderland and Oxford United in 2018/19, scoring six goals in 35 games over the course of the season. volgens side fc watford

Leave a Reply