VVV-Venlo

Jerome Sinclair wil terug naar VVV-Venlo

Jerome Sinclair zou een terugkeer naar VVV-Venlo wel zien zitten. Dat zegt Stan Valckx tegenover De Limburger. De zaakwaarnemer van Sinclair zou hebben aangegeven dat de aanvaller ook volgend seizoen graag bij VVV-Venlo wil spelen.

Jerome Sinclair werd gehuurd van Watford en staat daar nog onder contract tot medio 2021. Hoe zijn situatie daar is, nu die club gedegradeerd is uit de Premier League, is nog niet duidelijk. Sinclair speelde 24 wedstrijden voor VVV-Venlo.

22 Responses

 1. Verbaast mij ook, maar laten we er ook positief naar kijken.
  Jerome Sinclair heeft blijkbaar zijn verblijf bij VVV-Venlo als zeer positief ervaren, sfeer tussen spelers in spelersgroep, trainers, wie zal het zeggen, maar dat zegt ook wel iets…
  In potentie volgens mij een prima speler, maar het is er niet uitgekomen het afgelopen seizoen, zeker niet qua rendement.
  Verdient hij een nieuwe kans? Ik denk dat weinig mensen dat hier zien zitten…
  Mocht Van Crooij komen, dan is het ook te veel van het goeie voor die plek, en krijgt de jeugd misschien te weinig kans…

 2. hanskazan

  Een centrumspits die afgelopen jaar vooral op de vleugel heeft gespeeld. Toch wel benieuwd wat deze jongen kan als hij wel op zijn “eigen” positie zou spelen. Vond hem vorig jaar vaak aardig goed invallen.

  1. chretien

   Speler gekocht door Watford wn uitgeleend aan inmiddels 4 verschillende clubs en dat zegt al wat. Eind volgend seizoen loopt hij uit zijn contract bij Watford, die al gezien hebben dat hij zeker niet goed genoeg is om bij de club zelf te laten spelen. Als iemand hem gratis wil hebben, dan besparen zij in ieder geval zijn salaris. Hij heeft de afgelopen jaren bijna nergens gescoord. Wat moeten wij met hem? Een niet scorende spits, gaat na tig jaren ineens wel scoren. We zijn toch geen liefdadigheid instelling? Geef dan jonge spelers uit de selectie of probeer een ander jong talent.

   1. Bij Emmen ging het scoren het afgelopen seizoen zeer moeizaam, maar bij FC Dordrecht heeft hij wel het net kunnen vinden, ook al was het een niveau lager.
    Ik vind dat we hem een kans moeten geven…

 3. lucien1978

  Het is erg mooi om te zien dat spelers steeds graag terugwillen naar VVV .

  Neem v Crooij , Leemans , Rutten, Sinclair, Joosten .

  Dit zegt toch wel iets over de club VVV en zijn sfeer.

  Sinclair was geen verkeerde speler maar eigenlijk hoop ik stiekem op 2 andere oud VVV ers van vorig seizoen.

  Yeboah en Darfalou.

  Bij Vitesse hebben ze Openda gehuurd en heb ik het gevoel dat Darfalou weer 2de of zelfs 3de spits wordt . Ik zou hier zeker informeren. Speler had het ook geweldig naar zijn zin hier.

  Yeboah is echt een enorm groot talent die ik zelf heel graag nog 1 seizoen zou zien. Helaas zal dit wel onwerkelijk zijn.

 4. Dond

  Dat spelers terug willen is zeker een goed teken.

  Maar Sinclair terug halen na 0,0 rendement zou ik absoluut niet toejuichen.

  Dan zie ik liever Van Crooij en Joosten komen en wie weet Darfalou als ander type spits dan Arias.
  Dan nog 2 aanvallende “basis”spelers op het middenveld en dan staat er denk ik een leuk team.
  Dan heel misschien nog wel een leuk buitenkansje om een speler te huren.

 5. Venlooow

  Jullie hebben het allemaal over Joosten. Is er dan ergens iets van bekend dat VVV interesse in hem heeft of dat hij zelf terug wilt?
  Natuurlijk zie ik hem zelf graag terug komen en dan liever gekocht als gehuurd want het is een fantastische speler.
  Dat Sinclair graag terug wilt zegt ook iets maar heeft helaas niet veel gepresteerd bij ons. Misschien voor in de breedte?
  Ik hoop snel dat er nog verschillende spelers bijkomen.

 6. Er gaan blijkbaar geruchten over een deal waar hij bij betrokken wordt als Pachonik door Utrecht wordt gekocht.
  Iedereen hier is enthousiast over Joosten, ik ben dat minder.
  Heeft redelijk wat snelheid, een mooie traptechniek, een goed schot en daarom ook scorend vermogen. Maar hij komt bijna geen man voorbij met een actie, toch niet onbelangrijk als buitenspeler. Voorbeeld: viel vorig jaar in bij Utrecht – VVV, kwam geen enkele keer onze backs voorbij, veel balverlies en alles acties mislukten, hij werd alleen maar uitgefloten door het thuispubliek. Ik vind het niet gek dat ze hem daar niet meer willen, kan wat mij betreft het niveau van de subtop sowieso niet aan.

 7. pierre

  In meerdere sites van FC Utrecht maakt men melding dat Joosten in de deal met Pachonik betrokken wordt.

  Persoonlijk zou ik het toejuichen als Sintclair terug komt.. VVV moet het hebben van transfervrije spelers en is niet in staat on een transfersom te betalen.
  Voor aanvallers zal het altijd moeilijk zijn om veel doelpunten te scoren. Zij moeten zoveel verdedigend werk verrichten dat ze kracht te kort komen bij aanvallende acties. Over de werklust van Sintclair kan niemand opmerkingen hebben.
  Als hij speelt geeft hij alles voor het elftal. Over van Crooij is bekend dat hij een broertje dood heeft aan verdedigen.
  Van mij mag hij terugkomen, maar hij gaat VVV veel geld kosten. PEC wil een groot gedeelte van de transfersom van 2 jaar gelden terug. Ik denk dat Sintclair komend jaar nog veel kan betekenen voor VVV.
  Als Sintclair minder werk hoef te verrichtten an gaat hij ook meer scoren.

 8. Godfried

  Sinclair, Joosten,van Crooij. ik zie ze alle drie graag komen. Jongens met snelheid. Ik denk dat alle drie deze spelers in potentie aanwinsten zijn. mits vertrouwen en goed gebruikt. Dan nog twee creatieve middenvelders en de selectie is rond. mogen nu ook wel gas geven. eerste westrijd is direct een hele belangrijke.

 9. pierre

  Zojuist bekend geworden dat Vvv de onderhandelingen over een terugkeer van van Crooij afgebroken heeft.
  PEC vraagt 350.000 euro en Vvv wil en kan dit niet betalen.

  1. lucien1978

   Prima dan weten we waar we aan toe zijn. V Crooij zal daar dood ongelukkig zijn.

   En door. Genoeg goede transfervrije buitenspelers .

   Ik hoop op nog 1 jaar Yeboah

 10. Venlooow

  VVV heeft PEC Zwolle te kennen gegeven dat het de onderhandelingen over de transfer Vito van Crooij naar Venlo voorlopig staakt. De club kan de transfersom momenteel niet betalen.

  Van Crooij had zelf de wens om terug te keren naar VVV, maar de Koelclub kan niet over de brug komen met de transfersom. Naar verluidt gaat het om een bedrag van circa 350.000 euro.

  De clubleiding van PEC heeft Van Crooij inmiddels te kennen gegeven dat hij voor zijn kansen moet gaan bij de club waar hij nog twee jaar onder contract staat.

 11. Jammer, maar ik snap dat ze dat bedrag niet gaan en willen betalen. Misschien zit huren er in een later stadium nog in als hij daar toch overbodig blijkt te zijn.
  Nu inderdaad verder kijken naar evt. transfervrije of elders overbodige spelers, die zijn er genoeg…

 12. OooLGooO

  In ieder geval wel fijn dat er een potje is om een speler evt te kopen, ook al is het niet veel… wellicht dat van dat geld 2 a 3 goede huurspelers gehaald kunnen worden.
  Ik hoop nog steeds op een last minute Darfalou en 2 duitse aanwinsten.

Leave a Reply