Jeugd t/m 14 gratis naar VVV-Venlo – RKC

VVV-Venlo speelt op zaterdag 25 oktober (in de herfstvakantie) om 16:30 uur tegen RKC. VVV-Venlo heeft besloten om deze wedstrijd om te dopen tot KIDSWEDSTRIJD.

Dat betekent dat deze wedstrijd gratis te bezoeken is voor kinderen t/m 14 jaar! Het enige wat je hoeft te doen is een gratis kaartje af te halen.

De gratis toegangskaart dient wel van te voren afgehaald te worden bij het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -. Dat is geopend op werkdagen van 8:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur. Het is niet mogelijk om de kaart op wedstrijddag zelf op te halen.

Ben je lid van een van onze 114 PartnerClubs? Kom dan met je hele team! De coördinator van onze PartnerClubs reserveert per club 30 kinderkaarten en 3 begeleiderskaarten. Via ticketing@vvv-venlo.nl kun je voor 17 oktober deze kaarten claimen. Meer dan 30 kaarten nodig? Geef dit dan ook door. De PartnerClub-kaarten liggen dan klaar in een apart kassahokje vanaf 15.00 uur op de wedstrijddag. Per club kan dan 1 begeleider deze kaarten daar ophalen voor de wedstrijd, maar dit kan uiteraard ook in de week voor de wedstrijd tijdens kantooruren in het FanCentre.

Vervoer nodig om met je team(s) naar deze wedstrijd te gaan? Neem dan contact op met onze BusinessPartner Munckhof Groep via: 077-3978888 of reserveringen@munckhof.nl

Natuurlijk vergeten we onze mascotte Koelie niet op een dag als deze. Hij zal tijdens deze KIDSWEDSTRIJD iedereen van harte welkom heten en na de warming-up van het eerste elftal de aanwezige kinderen ook flink laten bewegen op de tribune.

Dus wil jij in jouw Herfstvakantie met je vriendjes op zaterdagmiddag gratis naar de KIDSWEDSTRIJD VVV-Venlo tegen RKC in Seacon Stadion – De Koel -? Haal dan je gratis kaartje!

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Ben

    Goede zet! Wedstrijd zal zeker niet zijn uitverkocht. Ook het vreselijke tijdstip nodigt niet uit. Dus laat de kleintjes ons team maar naar de overwinning schreeuwen. FORZA VVV!

Leave a Reply