VVV-Venlo

Jeugd VVV-Venlo: O19 wint, O15 en O17 verliezen

Het viel ons op dat er nogal wat verbaasde gezichten zijn als er een speler uit de jeugd bij het eerste elftal wordt gehaald of bij de selectie zit tijdens een wedstrijd in de competitie of beker. Het zit hem dan voornamelijk in het feit dat de spelers niet bekend zijn en daardoor al worden afgeschreven. Vooral als Steijn weer eens de talentvolle speler uit de O19 noemt, zie ik vraagtekens bij iedereen. Wanneer iemand onbekend is zal hij immers niet goed genoeg zijn, toch? Anders hadden we wel van hem gehoord. Zo werkt het natuurlijk niet en we hebben besloten om jullie regelmatig op de hoogte te houden van de drie hoogste jeugdteams die VVV-Venlo heeft: O15, O17 en O19.

De O19 won het afgelopen weekend met 5-2 op eigen veld van Excelsior O19 en komen daardoor op de 5e plek in de voorronde A-junioren eerste divisie. Voorafgaand was de O19 de nummer 6 en Excelsior de nummer. Ze klimmen daarmee een plekje en ze staan nu op 1 punt van nummer 4 FC Emmen onder 19. Die vierde plek geeft recht op deelname aan de promotieronde.
VVV-Venlo 017 verloor van ADO Den Haag met 3-1 in Den Haag. VVV-Venlo O15 verloor met 1-4 van SC Cambuur op eigen veld.

1 Response

  1. chretien

    Mooi o. Te lezen, juich de aankondiging toe, vooral ook als er iets meer verteld wordt dan alleen de uitslag. VVV zal vooral voordeliger uit zijn als spelers uit eigen jeugd doorstromen. Ben alleen bang dat Feyenoord PSV en ajax spelertjes op nog jeugdigere leeftijd zullen gaan wegpikken.

Leave a Reply