Jeugdige talenten voor onze selectie

Op maandag 17 juni was het in ons eigen Seacon Stadion – De Koel – een drukte van belang: er werden die dag namelijk drie nieuwe contractspelers aan onze selectie toegevoegd: Dion Gijzen, Bas Hendriks en Eric Verstappen.

Onze technisch manager Wim Dusseldorp stelt het trio voor: “Dion Gijzen is een 19-jarige aanvallende middenvelder, maar kan ook op de flanken aardig uit de voeten. Hij is technisch vaardig en heeft daarnaast scorend vermogen. Voordat hij in onze jeugdopleiding zat, speelde hij bij SV Linne.

De tweede nieuweling is Bas Hendriks, ooit spelend bij Olympia Boxmeer en al enkele jaren bij onze jeugdopleiding. Bas is een linksbuiten die een knappe actie in huis heeft en fysiek erg sterk is. Deze speler wordt in september 19 jaar oud.

Dan hebben we een ‘oude bekende’ terug: doelman Eric Verstappen doorliep onze jeugdopleiding tot zijn 15e en speelde daarna 4 jaar bij PSV in Eindhoven. Nu keert Eric terug naar onze club, waarmee we weer de beschikking hebben over drie keepers in onze selectie van het eerste elftal”

Al deze spelers krijgen een tweejarig contract met een optie. Daarnaast wordt Dylan Donkers uit onze eigen jeugd als amateur aan de selectie toegevoegd. Ook de A-jeugdspelers Selman Sevinç, Daan Verlijsdonk en Stan Respen gaan met de selectie meedraaien tijdens de voorbereiding.

2 Responses

  1. Pingback : 2infringe

Leave a Reply