Jeugdspelers schuiven aan bij selectie

De selectie voor het komend seizoen is nog verre van compleet op het moment, we hopen dan ook dat de komende tijd nieuwe spelers gepresenteerd worden bij VVV-Venlo. Duidelijk is wel geworden dat sommige jeugdspelers een kans zullen krijgen bij het eerste elftal.

Vier spelers uit de jeugd zullen een vaste plek krijgen in de selectie van  het eerste elftal. Dat zijn aanvaller Juul Respen, keeper Sem Custers (ook O19), middenvelder Roy Gielen en middenvelder Jeffrey Rijkers. Zij zullen dus sowieso te bewonderen zijn bij de selectie van het eerste elftal.

Daarnaast zijn er jeugdspelers die mee zullen trainen en indruk kunnen gaan maken op de technische staf. Vanuit de O17 schuiven de volgende spelers aan: Paul Wienhoven, Kay van der Vorst, Stan van Dijck en Martijn Samson. Vanuit de O19 schuiven de volgende spelers aan: Moos Hendrix, Bram Verbong en Dion van Horne. Deze starten allemaal op bij de selectie van VVV-Venlo.

In totaal zullen er dus 11 jeugdspelers te zien zijn bij de eerste training(en) van dit seizoen. De eerste training van dit seizoen is komende maandag 26 juni en start om 18.00 in Stadion de Koel. De training is vrij toegankelijk voor iedereen.

9 Responses

  1. robbaan

    Goede zaak, kijk maar eens naar het Duitse voetbal bulkt vd talenten, die bij de U 21 en die Manschaft goed presteren.
    Juist door mee te draaien met ervaren spelers ontwikkelen ze zich beter en sneller

  2. Ben

    Zou wat zijn als er 2-4 spelers echt zouden doordringen tot vaste plek in het eerste. Maar ja, dan mopperen wij dat de aankopen en of gehuurde spelers mislukkingen zijn. Persoonlijk zeg ik dat je moet hopen dat onze eigen jeugd het fantastisch gaat doen. Wat willen we? FORZA VVV!

Leave a Reply