VVV-Venlo

Jeugdspelers sluiten aan bij selectie VVV-Venlo, Sem Steijn gehuurd van ADO Den Haag

De voorbereiding van het nieuwe seizoen is begonnen met de trainingen van de selectie van VVV-Venlo. De selectie is nog niet rond, er moeten nog verschillende spelers gehaald worden wil het een volwaardige selectie zijn voor het begin van de competitie. Positief was in ieder geval de komst van de nieuwe spelers Mlapa en Kum.

Er zullen een aantal jeugdspelers meedoen met trainen om alle trainingsvormen goed te kunnen doen. Drie spelers zullen de gehele opstartfase meedoen met de selectie: Simon Janssen (17), Stan van Dijck (17) en Evert Linthorst (17). Vandaag werd ook duidelijk dat vijf andere jeugdspelers de komende twee dagen zullen meetrainen met de selectie in de voorbereiding op de wedstrijd tegen SV Blerick van zaterdag: Paul Wienhoven (17), Joop Daniëls (18), Justin Coenen (16), Yahcuroo Roemer (16) en Aaron Bastiaans (16).

Daarnaast was er ook transfernieuws te melden gisteren. ADO Den Haag maakte bekend dat Sem Steijn zijn eerste contract had getekend, maar dat hij meteen verhuurd werd aan VVV-Venlo. Sem is de 16-jarige zoon van trainer Maurice Steijn en zal het komende seizoen meedoen met de O19 van VVV-Venlo. VVV schreef het volgende op de website: “De 16-jarige Sem Steijn speelt komend seizoen in het geelzwart van VVV-Venlo. De jonge Hagenaar, zoon van onze hoofdtrainer Maurice, tekende woensdag zijn eerste contract bij ADO. Maar omdat het gezin Steijn in Venlo komt wonen, is het handiger als hij zijn kunsten dit seizoen kan vertonen in het geelzwart van onze club.

Sem is een talentvolle aanvallende middenvelder en zal aansluiten bij VVV-Venlo O19. Bij ADO heeft men hoge verwachtingen van de jonge Steijn. Vanuit Venlo kan hij zijn carrière verder gestalte geven. Natuurlijk heet de club de jonge Sem van harte welkom bij VVV-Venlo. Heel veel succes!”

Of er van deze talenten daadwerkelijk iemand gaat doorbreken in de selectie, moeten we nog zien, maar we houden jullie daarvan op de hoogte.

7 Responses

 1. LJ

  Marco Bogers op twitter:

  Nee en dan vlot het ook niet met het halen van versterkingen. Bijzonder jammer en ook heel vervelend dat we geremd worden in de stappen die we willen zetten en dat er, in tegenstelling tot veel vergelijkbare clubs, een zeer teleurstellend aantal seizoenkaarten wordt verkocht.

  We lopen nu al 500k-1 mln k achter op onze concurrenten met omzet uit seizoenkaarten. Met sponsoring loopt het goed maar lopen tegen onze beperkingen aan. Als dit besef er eens komt zetten we stappen. Nu niet en is dit geen klaagzang maar constatering. Zeer, zeer teleurstellend!

  Geen goede berichten. Als dit zo blijft zullen we ons moeten voorbereiden op een zeer zwaar seizoen. En zullen we het moeten doen met heel veel jeugdspelers.

 2. Koelie

  Dat klagen gaat de verkoop niet helpen. De goodwill is dus blijkbaar nog altijd niet goed genoeg. Vrees dat pas zodra de oost verbouwing is afgerond en meer kaarten verkocht gaan worden, maar dan is het misschien al te laat omdat je dan misschien weer eerstedivisie speelt. Deels komt door verziekte mentaliteit in Venlo e.o mbt VVV. Ik erger me kapot aan die eikels op Social media die bij bijna elk bericht over VVV lopen te zeiken of de club in de grond te boren. Als je dan gaat kijken komen die gasten uit de regio en hebben ze als favo club een van de top drie, Duitse club, of Roda JC ( zal nu wel Fortuna worden). Als je je VVV haat waarom reageer je dan? Een oplossing heb ik niet. Gewoon doorgaan op de huidige weg.

 3. roermond

  Come on Venlo….forza VVV…kump good….?, kan me trouwens niet voorstellen dat dit een echt bericht van Marco is…Is normaal positivo in eigen persoon….zal wel fake-bericht zijn van een of andere azijnzeiker…?

 4. Depor

  Komt door het stadion. Faciliteiten etc zijn niet van deze tijd. Indien we nu in het nieuwe stadion hadden gespeeld aan de Maas was het zeker anders geweest. Hopelijk trekt het weer aan bij de verbouwing van het stadion.

Leave a Reply