Joep Munsters vertrekt naar SV Straelen

De 20-jarige Joep Munsters verruilt VVV-Venlo voor SV Straelen. De middenvelder annex verdediger speelde afgelopen seizoen 15 wedstrijden in het geel-zwart, maar kiest er nu toch voor om naar het vierde niveau van Duitsland te vertrekken.
Munsters had nog geen profcontract bij VVV, dus mocht hij vrij vertrekken.

Heel veel succes bij Straelen, Joep!

©omslagfoto van vvv-venlo.nl

30 Responses

 1. Er lopen in de selectie van VVV inderdaad nog minimaal 6 of 7 jonge spelers rond die over twee jaar ergens bij de amateurs spelen.

  Verhuren om ze beter terug te krijgen werkt meestal ook niet, want dan is het 33 van de 40 wedstrijden bankzitten en af en toe eens invallen bij een club die nog lager geklasseerd is dan VVV.

  Dat is in het verleden wel gebleken met spelers als Maico Gerritsen, Roy Heesen, Juul Respen, Jessy Hendrikx, Joel Roeffen, Ramon de Wilde, tot aan Stan van Dijck en Aaron Bastiaans toe.

 2. FC VVV03

  Ja natuurlijk. Maar met alle respect gaan al die eigen jeugdspelers het niet halen denk ik. En dan bedoel ik vaste basisspeler. Zo’n Smans , Hajdaraj, Theuerzeit enz die redelijk wat minuten hebben gemaakt afgelopen seizoen spelen over enkele seizoenen ook gewoon bij EVV en Groene Ster. Zo gaat het elke keer bij VVV.

  1. Grad

   Spelers die het mogelijk wel zouden kunnen halen, een uitzondering daargelaten, worden voortijds al opgehaald door Ajax en PSV om later, als ze daar te licht worden bevonden, van de radar verdwijnen

   1. En trouwens, je geeft het zelf hierboven al aan. Die zeldzame talenten die er tussen zitten gaan al op hun vijftiende naar Ajax of PSV.

    Dus als er al iemand roeptoetert dan is het wel Bongaerts, met zijn ‘VVV moet voor 30 tot 40 procent uit eigen jeugd bestaan’. Dat kan wel, maar alleen als je heel als club zijnde heel graag de primeur van degradatie uit de KKD wilt hebben over 1 of 3 jaar.

   2. Ievel Knievel

    @ Koelie

    Als die degradatie een feit is over 2 seizoenen zal Grad het beleid van Marco B. nog steeds verdedigen, van de 13e plek in de eredivisie naar de 2e divisie in 3,5/ 4 jaar tijd is dat dan ;). Het zal weer helemaal bij VVV passen.

   3. Grad

    @level Knievel
    Het zijn jouw woorden en conclusie, dat ik het beleid van Marco B. nog steeds verdedig. Het lijkt wel, dat je naast beterweter ook nog waarzegger denk te zijn.

 3. Koelie

  Stan Valckx was gisteren te gast bij radio 1 ‘De Perstribune’. Het interview behelst ongeveer de laatste 20 minuten. Geen nieuwtjes verder. Hij zegt dat het nog onzeker is of hij blijft bij VVV.

 4. spits

  Eigenlijk staan we weer in dezelfde positie als in 2001.
  Ik ben geen fan van zomaar iedereen wegsturen als het niet goed gaat . Maar nu vertrekken Jos, waarschijnlijk Stan en je ziet het faillissement van de jeugdopleiding.Ook gaat een veelbelovende jonge coach naar Fortuna.
  Wat we nu nodig heben is een doordacht toekomstplan maar vooral een initiatief uit de zakenwereld om de club financieel vooruit te helpen. De voetbalwereld is veranderd en we moeten mee als we willen blijvenbestaan.

 5. Straelen speelt op 29 juli voor de DFB Pokal thuis tegen St. Pauli. Maar omdat er rond het stadion verbouwd wordt zijn ze op zoek naar een ander stadion voor deze wedstrijd. Zou een leuke wedstrijd zijn om in De Koel te spelen.

  1. Ievel Knievel

   Zou zeker leuk zijn, als de politie het goed vindt. We hebben echter giga personeelstekorten in Nederland, o.a. bij de politie. Misschien als de Duitse politie wil assisteren? Zou Jos daar trouwens als plan B niet eens zijn carrière kunnen gaan afsluiten, bij Straelen? Hij is er ooit begonnen als coach en geëindigd als speler (als ik mij niet vergis). Het plan om bij VVV zijn carrière met promotie af te sluiten is er immers niet meer bij en naar Straelen kan hij nog steeds op de fiets (en daar dialect praten).

   Mocht VVV straks nog echt degraderen uit de KKD of failliet gaan, dan zal een fusie met Straelen nog wel een interessante zijn. De eerste grensoverscheeidende voetbalclub (ter wereld?) en dan in de Duitse voetbalpiramide meedoen op de licentie van Straelen en strijden om uiteindelijk in de 2. Bundesliga terecht te komen.

 6. FC VVV03

  Er is trouwens weer een jeugdspeler van VVV (12) onderweg naar Ajax. Dat plan om eigen jeugd in de selectie te hebben voor 30/40 procent is gewoon onmogelijk wil je structureel eredivisie spelen.

 7. FC VVV03

  Ja natuurlijk die hebben geen profcontract dus daar kan VVV niks voor vragen. Dar hou je altijd als vvv zijnde dus vandaar is die 30/40 eigen jeugd wat goed genoeg is onhaalbaar.

 8. RuiverCity

  Luhukay heeft natuurlijk veel meer ervaring in het betaalde voetbal dan professor Bongaerts.
  Ongelooflijk dat het bestuur/management haar oren naar deze fantast laat hangen. 30/40% jeugdspelers. Divisie 2 here we come………

 9. spits

  Ja welk plan goede vraag. In mijn werkzaam leven heb ik veel beleidsplannen gezien meestal als er weer een nieuwe manager kwam opdagen.
  Meestal was alles wat er was niet goed en zou anders moeten.
  Maar ja als het weer niet beter ging kwam er een nieuwe manager,. De beste ervaring heb ik met een paar sterke uitgangspunten als basis en daarna invulling door de praktisch ingestelden , liefst een mengsel van ervaren ouderen en enthousiaste jongeren. Jammer , de combi Jos-Willem was volgens mij best wel goed geweest met Jos als leermeester voor Willem.

 10. escoste

  Starting with acetonitrile 10 m M borate 65 35, pH 8 A, at the same pH, with acetonitrile 10 m M borate B, at a ratio 85 15, changing over 5 min from 0 to 100 B, then with 3 min at 100 B, yielded a baseline separation of formamide internal standard, corticosterone, androsten 3, 17 dione, androstan 3, 17 dione and pregnan 3, 20 dione Fig stromectol wikipedia

 11. Enzyday

  When selecting among the 3 available CDK4 6 inhibitors, it s important to consider long term survival data, the patient s menopausal status, toxicity profiles, monitoring parameters, potential for drug drug interactions, and dosing schedules stromectol mexico Alzheimer s 8 2 114 20

 12. undulsiny

  The foremost target of management of MPE is prompt and effective relief of symptoms with minimal discomfort, negligible affection of everyday activity, and cost effectiveness buy zithromax liquid online Recall that blood pressure is the product of cardiac output and systemic vascular resistance

Leave a Reply