Joeri Schroijen naar VVV

Joeri Schroijen speelt dit seizoen op huurbasis voor onze club. In de zomer wordt hij overgenomen van Go Ahead Eagles en tekent hij een contract voor één jaar.
De 23-jarige linkervleugelverdediger moet de achterlinie komen versterken. Dat is wel nodig omdat deze linie erg dun bezet was.

Wij wensen Joeri erg veel succes bij onze club!

22 Responses

 1. pavisto67

  Aan de reacties van de eagles en fortuna supporters te lezen is er nogal wat aan te merken op zijn mentaliteit. We zullen zien of hij een versterking is. Ik heb mijn twijfels.
  Dordrecht daarentegen huur Zusschen van FC Twente, prima versterking. Dat is het verschil tussen een goede en een matig transferbeleid als je het mij vraagt.

  1. Ruben

   is dat zo? Ik weet niet of het een goed transferbeleid is om een aanvaller te huren, terwijl je al meer dan voldoende, goede aanvallers in je team hebt. Er komt er dus een op de bank terecht… neem aan niet Parzyszek, Janssen of Vincken, maar wie wel?

   1. Goodie

    En toch vind ik het tranferbeleid bij Dordrecht niet goed. Zo wat het hele team is gehuurd, volgend jaar staat er weer een nieuw team.

   2. tulipanes

    @Goodie
    Ze staan wel mooi bovenaan… Bovendien werken ze met een begroting van 5ton, ongeveer 1/8 tov wat vvv heeft. Ze hebben amper het vermogen om mensen te kopen. En als ze die al kunnen kopen, zijn ze zo weer weg als grotere clubs belangstelling hebben.

   1. Ruben

    @Goodie is ook een normale vraag. Volgens mij komt hij niet transfervrij over, aangezien hij in de zomer een contract tekende voor 2 jaar bij GA. Verwacht dus dat VVV een kleine afkoopsom betaald.

    @Clubman Wederom een poging grappig te zijn? Vraag. Waarom zou iemand die van de zomer al een half jaar in Venlo speelt, alsnog de trein in Deventer nemen?

 2. jason

  Vond hem bij fortuna juist altijd heel gedreven en fel spelen. Zal als limburger wel heimwee gehad hebben bij die n-inslikkers. Komt uit deze regio dus wat willen we nog meer.

  Lang leve De Koel

 3. Ben

  Wie weet is het juist goed voor Fleuren als er competitie is? Geldt wellicht voor menig andere speler? VVV doet er goed aan de selectie wat breder te maken. Er komen zware tijden! FORZA VVV!

 4. Meuske

  Had het ook al gelezen, daar zal Altheer ook wel van balen want hij zal wel de rest van het seizoen centraal spelen. Promes heeft me in de wedstrijden die hij speelde ook niet echt kunnen overtuigen. Wat een pech voor hem en de nog al krappe selectie, misschien die nieuwe aussie proberen.

 5. Drikus

  Op basis van achtergrond, situatie en toekomst vind ik dit een logische stap van VVV.
  Deze jongen komt uit de regio, is met z’n 23 jaar 4,5 jaar jonger dan Niels, heeft zich op dit niveau bewezen en er is behoefte aan een verdediger (zeker na het uitvallen van Promes) Allemaal factoren die in het huidige beleid van VVV passen.
  Mocht Joeri een toegevoegde waarde zijn heeft VVV 1 jaar de tijd om te verlengen. Is het niks hebben ze iig 1,5 jaar back-up in geval van blessures en schorsingen. Daarnaast zal deze jongen niet de hoofdprijs hebben gekost.
  Nogmaals, gezien de situatie een zeer begrijpelijke transfer waar ik blij mee ben en waar VVV vrijwel risicoloos wat meer opties en zekerheid heeft binnengehaald.

Leave a Reply