UPDATE: Joey Sleegers in beeld bij VVV-Venlo

VVV-Venlo gaat vandaag verder in gesprek met NEC Nijmegen over het huren van Joey Sleegers. Dat meldt Dagblad de Limburger. Maurice Steijn is zeer gecharmeerd van Sleegers en wil hem het liefste al komende vrijdag tegen FC Oss opstellen.

Uit bronnen komt naar voren dat Sleegers graag weg wilt en dat er dus gesprekken lopen tussen VVV en NEC. De aanvaller mag alleen weg bij NEC als er een vervanger is geregeld, maar dat lijkt nu ook zeer dichtbij te komen. Bronnen rondom NEC melden dat er gisterenavond een aanvaller van Liverpool is gehuurd. Dat zou betekenen dat de weg naar VVV vrij ligt voor Sleegers.

Schermafbeelding 2016-08-15 om 11.21.29

Bron: Dagblad de Limburger, ForzaNec


 
VVV-Venlo was vorig seizoen de meest scorende ploeg van de Jupiler League en de intentie is ook om dit seizoen zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Daarvoor zijn de Venlonaren op zoek naar nieuwe aanvallende impulsen. De clubleiding is specifiek op zoek naar een speler die zowel als aanvallende middenvelder als op de vleugels kan spelen.

Daarvoor heeft trainer Maurice Steijn Joey Sleegers op het oog. De jonge aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en na een goede huurperiode bij FC Eindhoven kwam de aanvaller bij NEC terecht. Daar mag hij nu verhuurd worden aangezien Sleegers onder de nieuwe trainer niet in beeld is voor speelminuten.

Sleegers was twee seizoenen geleden voordat hij verhuurd werd aan FC Eindhoven ook al eens in beeld bij de Venlonaren. Toen was er geen budget om de speler in kwestie te halen. Technisch adviseur Stan Valckx gaf toen aan “We hebben bij Feyenoord geïnformeerd naar Joey, maar zijn komst is voorlopig van de baan. Voor ons heeft het binnenhalen van een centrale verdediger topprioriteit. En er is slechts budget voor één versterking”

Bron: Dagblad de Limburger

24 Responses

 1. RuiverCity

  Met Sleegers haal je een speler met meer dreiging dan Paulissen vorig seizoen. Fysiek komt hij qua lengte wat te kort maar heeft wel een actie in huis.
  Dit betekent dus dat er van West Ham geen aanvaller zal komen. Ik betwijfel of er überhaupt nog wel iets uit Londen komt….

  1. Maar WHUFC is niet verplicht om spelers hier te stallen :). Wellicht komt er wat wellicht niet. VVV moet onder tussen gewoon verder zoeken naar versterkingen. Plus een bank met Receveur, Resida en wellicht Korkmaz die het vorig seizoen goed deed is het niet een slechte bank. Klopt dat er nog wel wat bij kan.

  1. Goodie

   Hoeveel budget zal er nog zijn? Een middenvelder die ook als CV kan lijkt me niet een prioriteit. Het liefst zie ik nog 3 spelers komen: Een linksback, aanvaller en laatste prioriteit een extra middenvelder.

 2. Ben

  Niet nodig een speler met deze kwaliteiten, tenzij die wordt gezien als een versterking? Afscheid van andere aanvallende middenvelder of, wellicht Resida? Laat maar over gaan en geld besteden aan tweede spits? WHU. Ik denk dat wij meer bezig met WHU dan zij met VVV. Wel, wat heeft VVV hen te bieden? FORZA VVV!

  1. Ben ik het niet mee eens. Zie dit als een versterking voor de aanvallende impulsen. Sleegers is een speler die een actie heeft en zijn goaltjes meepikt. Hij kan op middenveld spelen maar zie hem meer als een flankaanvaller. Ik zeg laat maar komen.

 3. Louis van Gaal

  Mocht het vvv lukken om Sleegers en Bodaert te halen doen ze prima zaken. Die hebben beide op dit niveau laten zien dat ze meerwaarde hebben. Zou een uitstekende prestatie zijn van de technische mensen…. Betreffende whu heeft geen enkele speler, die we hebben gezien in de oefenwedstijd tegen whu, laten zien een meewaarde te hebben. Laot gaon…

  1. Wat wij gehoord hebben mag hij vertrekken zodra er een speler is aangetrokken voor in de aanval. Dat is afgelopen avond gebeurd en zal morgen bekend gemaakt worden. Ze hebben een speler van Liverpool gehuurd. Wat ik heb begrepen uit bronnen lopen de gesprekken en wil hij zelf graag naar VVV. Het is alleen afwachten of de clubs eruit komen.

 4. Goodie

  Mocht Seuntjens geblesseerd/geschorst worden zou je Opoku in de spits en Sleegers op 10 kunnen zetten. Dan nog opzoek naar een concurrent voor Janssen.

  Off: Oud VVV-er Türk naar Emmen

 5. Goodie

  Als Steijn hem vrijdag al zou willen opstellen betekend het dus dat hij het niet ziet zitten in Hunte. Ik vond Hunte tegen Cambuur, maar vooral tegen Mvv een van de betere spelers.

  1. Dat klopt hij speelt ook sterk en is een prima speler voor VVV maar misschien dat Steijn de combinatie Hunte ,Seuntjens niet lekker vindt lopen. Seun heeft in twee wedstrijden amper kansen gehad.

 6. kenfen

  Skeelers zekere versterking.ook Bodaert is welkom voor de breedte waardoor Post evt ook naar de achterste linie kan verhuizen blijft nog het probleem van een linksback

 7. kiekoputspelke

  VVV wilde Joey Sleegers twee seizoenen geleden al huren, maar hij koos toen voor FC Eindhoven. Daar groeide hij uit tot een spelbepalende en veel scorende speler, die uiteindelijk werd verkozen tot JL speler van het seizoen. Dat leverde hem een transfer op naar NEC Nijmegen maar daar heeft hij geen potten kunnen breken.

  Ik denk dat VVV een goede zet zou doen als ze deze speler nu alsnóg kunnen huren want daardoor wordt de selectie niet alleen in de breedte sterker maar zeker ook kwalitatief !!

  Ben benieuwd of het rond komt maar het positieve is dat Joey Sleegers zelf wel oren heeft naar een (tijdelijke) overgang naar Venlo.

Leave a Reply