John Yeboah nieuwe aanwinst van VVV-Venlo

VVV-Venlo gaat zich versterken met John Yeboah, de rappe buitenspeler zal voor één seizoen gehuurd worden van VFL Wolfsburg.

De 19-jarige aanvaller speelde mee in de oefenwedstrijd tegen VVV afgelopen zomer en heeft dusdanig een sterke indruk achter gelaten dat de Venlonaren er werk van hebben gemaakt om hem binnen te halen. De jeugdinternational van Duitsland maakte vorig seizoen 21 doelpunten in 21 wedstrijden bij Wolfsburg onder U19 dat uitkomt in de Bundesliga. Daarnaast speelde hij dit jaar al een aantal wedstrijden in de Regionnalliga VfL Wolbsburg II. Dit jaar staat de jonge Duitser al op 4 doelpunten in 4 wedstrijden.

Wolfsburg vindt de speler te goed om nog een jaar in de Regionalliga te vertoeven maar nog niet ver genoeg voor het eerste elftal en daarom hebben zij gekozen om hem ervaring op te doen in de Eredivisie.

VVV-Venlo heeft nog geen officiële melding gemaakt. Dit zal waarschijnlijk morgen gebeuren.

10 Responses

 1. Meuske

  Zeker leuk en niet dat ik gelijk wil naoluh maar ik was ook positief gestemd over Sinclair Soriano Neudecker en Whright maar die vallen mij tot dusver enorm tegen dus hoop dat ozze John het tegendeel gaat bewijzen met goede voorzetten richting Soriano en hij ze erin prikt!! Forza VVV

 2. RuiverCity

  Hopelijk kan deze versterking dan eindelijk overtuigen. Gelukkig nu twee weken de tijd.
  Neudecker, Schäfer, Scheimann, Soriano en Wright, allemaal hebben ze mij nog niet kunnen overtuigen. Post was gisteren enorm dom en dupeert zijn ploeggenoten.
  Maaskant heeft er na 10 weken nog geen team van kunnen maken en het beloofde aanvallende spel heb ik nog niet gezien. Tactisch kan hij mij ook niet overtuigen. Had Post er gisteren eerder uit moeten halen. Met scheidsrechter Mulder kon je dit verwachten. Twee verliespartijen tegen directe concurrenten.
  Tegen Groningen moet het dan eindelijk gaan gebeuren…..

Leave a Reply