Johnatan Opoku Venlonaren speler van de maand maart

Het heeft een tijdje geduurd maar vandaag maken we eindelijk de beste speler van de maand maart bekend. Deze week mogen jullie gelijk weer stemmen voor de beste speler van de maand april. Dit zal tevens de laatste speler van de maand verkiezing zijn. Hierna zullen we de beste speler van het seizoen kiezen.

Er werd de afgelopen maand 144 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Hierbij onze dank voor het stemmen.

WINNAAR

johnatan
Deze maand kozen hebben jullie wederom voor Johnatan Opoku als speler van de maand. Het was een zware maand voor de Venlonaren in maart. Met 1 winstpartij, 2 gelijke spelen en een verliespartij van op dat moment concurrent FC Eindhoven zat VVV in een klein dipje. Middenvelder Johnatan Opoku had echter geen last van een dipje en was bij Telstar enorm belangrijk met de 1-2 maar raakte helaas voor de wedstrijd van Jong Ajax geblesseerd. Tegen RKC Waalwijk moest de nummer 10 noodgedwongen invallen aangezien VVV op dat moment met 1-3 achter stond. Met twee doelpunten en enorm veel werklust was het Opoku die de wedstrijd eigenhandig omdraaide en waardoor VVV de 3 belangrijke punten binnenhield. De keuze op Johnatan Opoku is dan ook meer dan terecht.

Johnatan, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

Eindstand speler van de maand maart

[ultimatetables 1 /]

1 Response

Leave a Reply