Johnatan Opoku verlengt tot medio 2019

Zojuist is VVV-Venlo met het nieuws buitengekomen dat Johnatan Opoku zijn contract verlengd heeft tot medio 2019. Dat betekent dat we deze sterkhouder ook in de Eredivisie zullen zien!

DBTZk2uXgAEk-JQ
Foto: Twitter VVV-Venlo

Opoku is zelf ook heel blij met de contractverlenging: “Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Ik kijk ernaar uit om het komende seizoen in de Eredivisie te spelen.”

De 27-jarige middenvelder kwam in 2015 over van FC Oss en heeft in de afgelopen twee seizoen veel indruk weten te maken. Hij wist in 65 wedstrijden, 23 keer te scoren en vooral de goal tegen NAC Breda thuis in Stadion de Koel, zal nog bij veel Venlonaren op het netvlies gebrand staan.

Voor VVV is het behouden van Opoku een hele goede zaak voor het komend seizoen. Dat weet ook manager voetbalzaken Stan Valckx: “Johnatan speelt met het vizier naar voren en kan ons in het nieuwe Eredivisie seizoen hopelijk veel doelpunten brengen”

28 Responses

 1. Godfried

  Kijk, goed nieuws allemaal. Behalve dat het een prima speler is natuurlijk, is het ook erg belangrijk dat zo iemand nu niet gratis de deur uitloopt. Anders had je weer geld moeten uitgeven voor een vervanger. Nu kan dat geld worden uitgegeven voor een extra versterker. Het team wordt er alleen maar sterker van op deze manier en de club kan haar geld steken in gerichte aankopen ipv gaten te vullen.

 2. Ben

  Goed Nieuws, mijn complimenten! Originele speler, kan middenveld,maar ook in de aanval mee. Hij had ook voor een zak geld voor het tweede of derde niveau UK kunnen kiezen. Overigens Godfried, ik had begrepen dat VVV alleen transfervrije spelers koopt?

 3. kenfen

  Heel erg goed nieuws. Ik denk dat hij in de Eredivisie alleen maar beter tot zijn recht komt En dat denkt Stan ook gezien zijn 2 jarig contract uitstekende voetballer

 4. Ben

  Kunstgras toplaag wordt vernieuwd. Na 4 jaar gebruik. Dit betekent dat we de komende 4 jaar op dit xxxgras blijven spelen. Is er nu niemand die hier als “echt gras sponsor” actie neemt? Wat is het totale prijsverschil tussen echt en kunstgras?

  1. Het is inderdaad onderhoudskosten plus iedereen kent het grasveld bij VVV dat was alles behalve goed. Nu heb je altijd een egaal bespeelbaar veld. Ik ben geen voorstander van kunstgras maar snap wel de keuze.

 5. kiekoputspelke

  VVV slaagt er weer in om aflopende contracten te verlengen; dit is jarenlang niet gelukt !! VVV kon spelers wel halen maar deze tekenden dan voor maximaal 2 seizoenen. Wanneer deze spelers dan hun waarde kregen en goed gingen spelen, kon VVV fluiten naar een verlenging en liepen de spelers gratis de deur uit.

  Nu dus een nieuwe tendens en in mijn ogen een teken dat de club weer écht bestaansrecht heeft !

  Post, Promes, van Crooij, Hunte, Opoku, Seuntjens waarschijnlijk en Rutten hopelijk. Röseler die graag wilde terugkeren naar VVV.

  Allemaal positieve signalen denk ik !

 6. kiekoputspelke

  Nog 1 seizoen volgens mij…heeft hij goed gegokt. Izijn eerste seizoen promoveren naar de Eredivisie en uitgegroeid tot een volwaardige beasisspeler en nu proberen in de Eredivisie te laten zien dat VVV niet zijn plafond is. Als hem dát lukt, dan zit een mooie transfer zeker in het verschiet. Maar ik moet zeggen dat ik dat deze jongen ook van harte gun. Al mag hij natuurlijk altijd eerst nog een keertje verlengen bij VVV natuurlijk….

 7. Goodie

  Geweldig dat Opoku voor 2 jaar verlengd heeft. Is in mijn ogen vaak de bepalende speler. Seuntjens zal binnekort ook wel verlengen. Ik verwacht niet dat hij in de basis zal komen, maar als stormram is het zeker een bruikbare speler.

  Om even terug te komen over de discussie van het aantal verkochte SCC. Okee 3600 is niet meteen een verkeerd aantal maar de verkoop loopt stroef. Iemand maakte een vergelijking met Willem2 die er op dat moment ook 3600 hadden. Het verschil is dat zij in 3 dagen tijd er weer 300 verkocht hebben en wij slechts 12.

   1. Goodie

    Heb je helemaal gelijk in. Het was ook alleen om aan te geven dat ze er hier wel nog gemiddeld zo’n 100 per dag verkopen. Als we het inwonersaantal gaan vergelijken komen we uit bij clubs als Heracles, GAE en de Graafschap. De eerste 2 hebben er ongeveer 6000 verkocht en de Graafschap rond de 4000.

   2. lucien1978

    Klopt, en waar zou dat aan liggen? In Limburg wordt er op zondagmiddag gevoetbald en in vele plaatsen op zaterdagmiddag. Die hoeven geen rekening te houden met speelschema’s etc. Dus erg vreemd is dat niet. Als Vvv dadelijk 3/4 op zondag moet voetballen en je daardoor maar 4 wedstrijden kunt zien dan kun je net zo goed je geld in een bodemloze put gooien. Het is erg logisch dat vele mensen nog niet verlengd hebben . Het aantal is overigens prima. Dat stadion komt toch wel vol.

   3. Goodie

    Daar heb je een punt, maar ik denk niet dat dit het probleem is. Ook de toeschouwersaantallen van de afgelopen 2 seizoenen vielen tegen. Afgelopen seizoen op kampioen op de vrijdagavonden gemiddeld 5000 toeschouwers.

  1. Trainde mee en speelde oefenwedstrijd mee, meer informatie is er niet maar het was duidelijk dat op dat moment geen beslissing genomen zou worden. Wellicht traint hij ook nog mee aan begin van het nieuwe seizoen wellicht is hij te licht bevonden en zien we hem niet meer terug.

 8. Louis van Gaal

  Tja, het is op deze site net zo rustig als bij VVV en bij de meeste clubs…. ik ben er zeker van dat er al aanbiedingen gedaan zijn bij spelers, maar die zijn of op vakantie of wachten gewoon op een wellicht betere aanbieding. Maar dat zal niet eindeloos duren aangezien er bij elke aanbieding een uiterste datum staan tot wanneer deze geldig is…

 9. lucien1978

  Ik denk dat VVV Josh Cullen van West Ham probeerd te huren. Deze speler van 21 jaar hadden ze vorig jaar interesse in en is weer terug bij West ham. Vorig seizoen bijna alle wedstrijden gespeeld voor Bradford City. Een middenvelder en u21 van Ierland

Leave a Reply