VVV-Venlo

Johnatan Opoku verlengt: tot medio 2020 bij VVV-Venlo

Johnatan Opoku en VVV-Venlo zijn eruit en zijn tot een contractverlenging gekomen. De aanvallende middenvelder annex aanvaller tekent een contract voor een jaar in de Koel. Dat maakt de club bekend op haar website.

Eerder behoorde Opoku tot de spelers die formeel afscheid nam van VVV-Venlo, maar al snel werd duidelijk dat de club en speler nog steeds met elkaar in gesprek waren. Nu zijn er dus uit gekomen: een seizoen verlenging voor Opoku.

Manager Voetbal Stan Valckx is tevreden over het bereikte akkoord. “Johnatan heeft de afgelopen seizoenen zijn waarde voor VVV aangetoond. Het is mooi dat hij ook komend seizoen aan onze club verbonden blijft. Afgelopen seizoen trof Opoku vijf maal doel.”

33 Responses

 1. idderzienmeining

  Prima zaak mijn inziens … op meerdere posities inzetbaar maar bij voorkeur niet als vleugelaanvaller als je het mij vraagt.

  Harde werker, technisch vaardig en scorend vermogen (let wel: ik zeg niet dat hij een doelpuntenmachune is, maar pikt ze wel regelmatig mee)

  Inmiddels ook een boegbeeld van VVV dus ik juich zijn aanblijven toe !!

   1. idderzienmeining

    Jazeker

    Heeft zijn motoriek tegen maar maakt echt veel meters zonder bal

    Let maar eens goed op en dan niet alleen als hij in balbezit is !!

 2. Zeker wete

  Fantastisch nieuws vandaag, Mlapa, Opoku.. Jonathan wordt onderschat. Heel waardevolle teamplayer.
  Dit is alweer goed nieuws uit de koel. Goed voor de SCC verkoop.

 3. Dond

  Goed nieuws.
  Zeer netjes om Mlapa voor 3 jaar vast te leggen. Zal vast worden verkocht – maar als die nog een seizoen zou blijven zou ik dat ook niet erg vinden.

  Opoku is niet mijn favoriet maar – nieuw seizoen,nieuwe kansen!

  Benieuwd of we deze week nog meer nieuws kunnen verwachten zoals op de supporters avond werd verteld.

 4. chretien

  Off topic: Guido Köpp overleden, zo las ik. Volgens mij spelde hij slechts een seizoen bij VVV, maar hij maakte het mooiste doelpunt “ooit”. Volgens mij speelden we thuis tegen RKC(?). Hij schoot op doel, terwijl beide benen van de grond waren. Hij is wel erg vroeg overleden, slechts 53 jaar oud. Hij ruste in vrede.

 5. twiggy11

  Goed voor opoku moet wel meer laten zien dan het laatste seizoen ik lees net dat snoei de trainer van de graafschap wordt dus niet streppel komt die zeker naar Venlo ☹️?

 6. Noordsupporter

  Pas op. Ik ben ook geen echte Streppel fan maar volgens mij is hij 5 jaar bij Helmond Sport geweest. 5 jaar bij Willem 2. Daarmee is hij gedegradeerd en ook weer meteen gepromoveerd. Na Foppe de Haan heeft volgens mij niemand het meer echt goed gedaan bij Heerenveen mede door bestuurlijke problemen. Dus zo slecht zijn de statistieken van Streppel nog niet. We zullen zien.

 7. RuiverCity

  Lees de interviews met spelers maar eens. Niet veel spelers die onder hem gespeeld hebben, zijn onder de indruk van Streppel. Tevens komt hij niet echt ‘kundig’ over tijdens interviews. Totaal geen uitstraling. Speelt vaak naïef voetbal.
  Alles behalve Streppel en Van der Looi naar de Koel.

 8. twiggy11

  Maar ik hoor niks meer over Steijn of jay of de kogel nu ook echt door de kerk is er moest toch nog eerst gesproken worden met de hoge heren (aandeel houders) ivm met het afkopen van het contrakt

  1. Donderspeech

   Voorwaarden lijken me al duidelijk te zijn als er een gelimiteerde afkoopsom in het contract van Steijn staat. Voor Jay zal dat wel anders liggen. Aub niet die zelfingenomen kwal van Streppel voor de groep zetten. Moet je over een maanden vanaf de achttiende plek weer op zoek naar een nieuwe trainer. Gelukkig maakt ons aller Stan alleen maar goede beslissingen. Wens hem veel wijsheid in deze.

   1. Geelzwart

    Ik zou graag Ron Jans voor de groep zien staan. Heeft het bij Groningen en bij Pec het toch niet zo slecht gedaan.

   2. lucien1978

    Ik vind alles goed behalve Ron Jans.

    Dit wilde vanaf zijn bureaustoel nog de baas spelen bij Groningen.

    Dat moet je niet willen.

    Dan nog liever Streppel. Die het qua resultaten ook prima heeft gedaan.

    Nee Luhukay of Faber moet het worden

   3. RuiverCity

    Streppel goed gedaan qua resultaten? Werd zeker ontslagen omdat het fantastisch ging en de spelers alle vertrouwen in hem hadden.

   4. lucien1978

    Ruivercity. Kijk eens even hoelang hij trainer is geweest bij betreffende clubs. Als ze niet tevreden waren dan was hij niet zolang aangebleven.

   5. RuiverCity

    Daarom wordt hij door het merendeel van de spelers en supporters van desbetreffende clubs uitgekotst.

 9. De Realist

  Stan maakt inderdaad alleen maar goede beslissingen en als hij voor Jürgen Streppel kiest zal hij daar ook een goede reden voor hebben. Het is voor mij ook geen droomkandidaat, maar om ‘m nu al meteen af te schrijven gaat ook een beetje ver. Ik kan me sowieso niet voorstellen dat Ron Jans interesse in VVV heeft eerlijk gezegd. Luhukay verwacht ik ook niet. Even afwachten….voor hetzelfde geld blijft Maurice.

 10. Noordsupporter

  Volgens mij is Streppel zelfs nooit ontslagen in Nederland. Contract is niet verlengd, dat is toch net iets anders. Er zijn zeker spelers die niet tevreden over hem zijn. Zullen voornamelijk bankzitters zijn geweest. We hoeven er overigens niet van uit te gaan dat Streppel DE kandidaat is voor vvv, maar enige nuance over hem lijkt me wel gepast.

Leave a Reply