VVV-Venlo

Johnatan Opoku vertrekt naar De Graafschap

Dat Johnatan Opoku VVV-Venlo ging verlaten was wel duidelijk, maar nu heeft hij dan ook een nieuwe club gevonden. Het is geen avontuur naar het buitenland geworden, maar juist een club dichter bij zijn roots: De Graafschap.

De Graafschap zegt het volgende hierover: “De Graafschap heeft overeenstemming bereikt met Johnatan Opoku. De 30-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen, de club heeft een optie voor een extra seizoen. De in Zutphen geboren- en woonachtige voetballer speelde eerder bij Veendam, FC Oss en de laatste vijf seizoenen bij VVV Venlo.”

4 Responses

  1. De meeste hier zijn blij dat hij vertrokken is, ik weet het…
    Maar mensen vergeten dat hij ons met zijn doelpunten veel punten heeft bezorgd. Als hij niet geblesseerd raakt kan hij daar denk ik zomaar 15 doelpunten maken. Samen mer Seuntjes gaat hij er voor zorgen dat De Graafschap minimaal de nacompetitie gaat halen, en wie weet, komen we elkaar dan weer tegen….
    Ik ben in ieder geval benieuwd wat de nieuwe voorhoede ons aan doelpunten gaat brengen, want daar het toch om in het voetbal.
    Jonathan, bedankt voor alles en succes bij De Graafschap!

Leave a Reply