“Jonas Arweiler en Michaël Heylen op radar VVV-Venlo”

Naast het nieuws dat Danny Post en Sven Braken de club wellicht zullen verlaten voor Almere City, is er ook nieuws over mogelijke inkomende transfers. Jonas Arweiler en Michaël Heylen zouden de club kunnen komen versterken. Dat meldt De Limburger.

Jonas Arweiler zou aangetrokken moeten worden in een ruildeal met Sven Braken, en overkomen van Almere City. Michaël Heylen zou het gat moeten opvullen dat zou ontstaan achterin, wanneer Kristopher Da Graca vertrekt. De Belg speelt momenteel bij Sparta Rotterdam.

Bron: De Limburger

11 Responses

 1. Arweiler lijkt mij een prima versterking, maar Heylen vind ik nou niet echt een aanwinst, misschien wel op KKD-niveau, maar ook toen hij bij Emmen speelde vond ik hem altijd een van de mindere centrale verdigers in de eredivisie…

 2. lucien1978

  Heylen is een prima verdediger voor VVV.

  Arweiler daarentegen is van hetzelfde of zelfs minder niveau dan Braken. Dat is ook meteen de reden dat ze hem willen ruilen. Daar schieten we niks mee op.

  1. Donderspeech

   Een collega van mij, die hard Sparta fan, werd spontaan zenuwachtig zodra Heylen een bal kreeg aangespeeld gaf hij aan. Maar dat heb ik bij onze verdedigers ook wel eens…..

 3. Ik begreep van een Almere-fan die ik ken dat Arweiler best aardig speelt de laatste tijd en eigenlijk beter is dan de speler die nu bij Almere vast in de spits staat. Hij stond niet echt te juichen om de evt ruil met Braken, dus wie zal het zeggen…

  1. lucien1978

   Gisteren is Arweiler gepasseerd ten faveure van 2 jonge jongens van 19 jaar. Dan kan de trainer onmogelijk tevreden zijn. Bij Ado ook kompleet mislukt .

   Niet aan beginnen.

Leave a Reply