Jong FC Twente – VVV-Venlo 1-1

VVV is er in Enschede niet in geslaagd om de volle drie punten te pakken. De Venlonaren kwamen op bezoek bij FC Twente niet verder dan 1-1. VVV kwam kort voor rust op voorsprong door een doelpunt van verdediger Pim Balkestein die scoorde uit een corner.

De Venlonaren kregen ruim de de blessuretijd een doelpunt tegen door een vrije trap van Hölscher werd het 1-1.

De eerste helft speelde VVV bedroevend slecht. Veel Passes kwamen niet aan en VVV creëerde nauwelijks een kans. Door het gelijkspel en de winst van FC Dordrecht op Jong Ajax bedraagt de achterstand op de koploper nu zeven punten.

Scoreverloop: 43. Balkestein (0-1); 90+3. Hölscher (1-1)

Gele kaart(en): Wolters, Kruijsen (VVV-Venlo)