Jong NAC – Jong VVV-Venlo 5-0

VVV-Venlo

Jong VVV-Venlo heeft het uitduel tegen de beloften van NAC Breda met forse cijfers verloren. De ploeg van trainer Jay Driessen was niet veel minder dan de opponent, maar verliet Breda wel met een 5-0 nederlaag.

In de beginfase had de thuisploeg weliswaar het meeste balbezit, maar de beste mogelijkheid was voor Jong VVV-Venlo. Uiteindelijk was het Rick Verbeek die met een schot het vijandelijke doel kon bestoken. Vooral in de omschakeling waren de Limburgers gevaarlijk. Uit het niets viel de treffer na circa twintig minuten spelen aan de andere kant. Aanvaller Abdenasser El Khayati kwam vanaf links naar binnen en schoot vanaf vijfentwintig meter via de paal raak: 1-0. Voor de rust kregen de gasten nog enkele mogelijkheden om iets terug te doen. In de slotminuut voor de pauze kreeg Jong VVV-Venlo echter een domper te verwerken toen Fabian Serrarens de 2-0 op het scorebord zette. 

Vol goede bedoelingen betraden de bezoekers de uitstekende grasmat van het Rat Verlegh Stadion voor de tweede helft. Kort na de hervatting viel echter de 3-0 via Faisal Bensiali. In het restant van het duel scoorde Jong NAC Breda nog tweemaal (Julian Jenner en aanvoerder Tim Receveur) en won zo uiteindelijk met 5-0 van de Venlonaren. In de slotfase had invaller Koen Stevens tot twee maal toe de eretreffer nog op de schoen. Maandag 9 mei staat het laatste competitieduel op het programma. Dan komt kampioen Jong FC Utrecht op bezoek bij de Koelclub.

Dinsdag 26 april 2011

JONG NAC BREDA – JONG VVV-VENLO 5-0

17. Abdenasser El Khayati 1-0, 45. Fabian Serrarens 2-0, 48. Faisal Bensiali 3-0, 61. Julian Jenner 4-0, 67. Tim Receveur 5-0. Scheidsrechter: Wassink. Gele kaart: Fouad Idabdelhay (Jong NAC Breda).

Opstelling Jong NAC Breda:

Gino Mommers; Jens Janse (76. Daan Brinkman), Milano Koenders (70. Steven Edwards), Kenny van der Weg, Luigi Edson Nunes (76. Stefano Zevenbergen); Tim Receveur, Fabian Serrarens, Faisal Bensiali; Julian Jenner, Fouad Idabdelhay en Abdenasser El Khayati.

Jong VVV-Venlo:

Delano van Crooy; Mike van den Ban, Roel Janssen, Job Buskens, Alex Nkume (76. Daemien Ho); Rick Verbeek, Robin Custers, Lennart Gerdes; Tim Hattu (76. Esin Gula), Koen Stoop (70. Koen Stevens) en Anil Ozyon.

1 Response

  1. Pingback : 3ineffectual

Leave a Reply