Jong VVV-Venlo boekt monsterzege op Jong FC Eindhoven

Jong VVV-Venlo kwam op maandagavond in actie tegen Jong FC Eindhoven in het kader van de competitie. In thuiswedstrijden is het team van trainer Jordy Reneerkens ijzersterk en dat lieten ze nogmaals zien. Het werd maar liefst 8-0.

VVV-Venlo speelde met een sterk elftal met onder andere Dekker, Van Bruggen, Neudecker, Yeboah en Sinclair in de basis. Vooral Yeboah liet van zich spreken en wist vier keer te scoren tegen FC Eindhoven. VVV-Venlo kwam al snel op een 3-0 voorsprong, maar het daarna ook anders kunnen lopen. FC Eindhoven kreeg een penalty en bij een 3-1 stand, kan het anders lopen. Van Crooij wist de penalty echter knap te pareren en na de rust begon het pas echt los te lopen.

Ook Kokkinis, Bastiaans en Sinclair (penalty) wisten te scoren en het was goed om te zien dat ook bij deze spelers de drive hoog ligt. Dit komt het eerste elftal alleen maar ten goede in mijn optiek. Ik zag een sterke wedstrijd van Sinclair en Yeboah, die dicht tegen de basis aanzitten bij het eerste elftal. Net zoals Van Bruggen.

Tevens kunnen we onze vraagtekens zetten bij de kwaliteit van Scheimann, want ook op dit niveau maakt hij verdedigend nogal wat fouten.

Uiteindelijk werd het 8-0 en als we heel eerlijk zijn, die score had veel hoger kunnen zijn. Misschien wel moeten zijn, als de kansen allemaal werden afgemaakt.

Scoreverloop: 12. Yeboah ( 1-0 ), 19. Kokkinis ( 2-0 ), 27. Bastiaans ( 3-0 ), 54. Yeboah ( 4-0 ), 65. Yeboah ( 5-0 ), 75. Sinclair ( 6-0 ), 80. Bastiaans ( 7-0 ), 82. Yeboah ( 8-0 ).
Gele kaarten: Neudecker, Van Crooij
Rode kaarten: 
Bijz.:  32. FC Eindhoven mist penalty

Opstelling VVV-Venlo: Van Crooij; Dekker, Van Dijck, Van Bruggen, Scheimann; Kokkinis ( 77. Roemer ), S. Janssen, Neudecker; Yeboah, Bastiaans en Sinclair.

2 Responses

  1. chretien

    Mooi deze overwinning, zeker goed voor het zelfvertrouwen. Anderzijds, wij speelden met circa 5 spelers die we eigenlijk bij de selectie van het eerste team willen zien. En Eindhoven, hoeveel van de selectie van het 1e? Maar het blijft mooi. Ook dank voor het artikel.

Leave a Reply