VVV-Venlo

Jong VVV-Venlo in beloftencompetitie vanaf 2019/2020

VVV-Venlo zal het komende seizoen weer met een beloftenteam spelen. Dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen. Het team zal dan uitkomen in de gesloten beloftencompetitie voor professionele voetbalclubs.

VVV-Venlo heeft al jaren geen echt beloftenteam meer. De reserves van VVV-Venlo speelden vaak wedstrijden tegen amateurteams en werden dan aagevuld met jeugd vanuit de O19. Die wedstrijden werden niet heel frequent gehouden en daardoor was het niet altijd stabiel voor de reserves. Dit seizoen was het al een beetje anders voor sommige jeugd. Jong Helmond Sport speelt in de beloftencompetitie en dat team werd regelmatig aangevuld met jeugdspelers van O19. Dat werd eigenlijk niet heel helder gecommuniceerd door de club, maar er mochten regelmatig mensen meedoen met dat Jong VVV/Helmond Sport team. In sommige wedstrijden stond er zelfs een volledig Venloos team op het veld.

Er is volgens de krant bewust gekozen voor de gesloten beloftencompetitie, want die wedstrijden worden op maandag gespeeld. Daardoor blijven spelers ook beschikbaar voor het eerste elftal. De trainer van dit team wordt Jordy Reneerkens, die momenteel al coach is van VVV-Venlo O19.

2 Responses

Leave a Reply