VVV-Venlo

Jong VVV-Venlo ingedeeld in Poule B

Dit jaar gaat VVV-Venlo weer gebruik van een Jong VVV-Venlo team. Dit is goed voor de doorstroom van de jeugd naar het eerste elftal en voor de wisselspelers van de selectie die dan toch wekelijks veel minuten kunnen gaan maken.

Vandaag werden de indelingen van de beloftencompetitie bekend. Die competitie bestaat uit twee poules. De beste clubs van de ene poule spelen tegen de beste clubs van de andere poule. Hetzelfde geldt voor de slechtste clubs. VVV-Venlo is ingedeeld in Poule B.

Bron: KNVB

Het wordt een pittige eerste helft van deze competitie en het zal aan de spelers van het tweede elftal liggen hoe er gepresteerd gaat worden. Mocht VVV bij de winterstop bij de beste 5/6 eindigen, dan speelt het in de betere tweede helft van de competitie. Daar kan het tegenstander tegenkomen zoals: FC Groningen, Feyenoord, SC Cambuur, PEC Zwolle, FC Emmen, Vitesse, FC Twente, sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, De Graafschap en Heracles Almelo.

We gaan het zien hoe Jong VVV het gaat doen, maar we gaan het dit seizoen zeker volgen.

4 Responses

  1. Godfried

   nee.

   Bruns heeft vorige week aangegeven graag nog een keer het miljoen aan te tikken. die wil dus naar de zandbak.

   Beerens zei ook dat Nederland geen optie was en dat hij nog een leuk avontuur in het buitenland najaagt.

   zet door beide namen vooraf dus maar een dikke streep.

   1. chretien

    M et je eens. Geldt trouwens voor bijna alle “gearriveerde” Nederlandse spelers. Als die de 28 of hoger aantikken willen ze alleen nog maar cashen. Gelijk hebben ze. Ik zie liefst jonge talenten aanschuiven.

   2. mats

    Of ze gelijk hebben weet ik niet.
    Ik vind het wel vreemd dat mensen als. Bruns en Beerens (wat hebben die nou helemaal gepresteerd als voetballer) op hun 28e al zo weinig ambitie meer hebben dat ze alleen nog willen cashen in een zandbak.

Leave a Reply