Jong VVV-Venlo – Wilhelmina ’08 4-0

VVV-VenloJong VVV-Venlo heeft de oefenwedstrijd tegen Wilhelmina’08 winnend afgesloten. De tweedeklasser werd met een 4-0 nederlaag terug naar Weert gestuurd.

Voor rust kwam Jong VVV-Venlo op voorsprong via Chris Burhenne. De aanvaller werd vanaf rechts goed op maat bediend door verdediger Umut Sezer: 1-0. Voorafgaand aan de 1-0

was Jalal Ajaid namens de thuisploeg tweemaal dicht bij een treffer. Aan de andere kant kreeg ook Wilhelmina’08 enkele mogelijkheden om een treffer te scoren.

Na de pauze speelde Jong VVV-Venlo beter en werd de buit veilig gesteld. De tweede en derde Venlose treffer kwamen wederom op naam van Burhenne. Bij beide treffers kwam de assist van de voet van Ajaid. Het slotakkoord was voor invaller Koen Stoop: 4-0. Burhenne was niet zelfzuchtig om zijn vierde treffer van de avond te maken en gunde ploegmaat Stoop het vierde en laatste doelpunt voor Jong VVV-Venlo.

Aanstaande maandag staat er geen competitieduel op het programma voor de beloften van trainer Ben van Dael. Om toch speelminuten in de benen te krijgen, staat er voor donderdag 8 september een oefenduel ingepland. Na Venlosche Boys en Wilhelmina’08 wederom een tweedeklasser. Ditmaal is SVC2000 – eerder werd het duel wegens noodweer afgelast – op het eigen sportpark De Wijher in Roermond de opponent voor de geelzwarten.

Donderdag 1 september 2011

JONG VVV-VENLO – WILHELMINA’08 4-0

35. Chris Burhenne 1-0, 73. Chris Burhenne 2-0, 77. Chris Burhenne 3-0, 79. Koen Stoop 4-0.

Opstelling Jong VVV-VENLO:

Luuk Peeters; Umut Sezer, Gino Pieter, Stan Versleeuwen (70. Andreas Jeurissen), Stevie Hattu (46. Roy Heesen); Tarik Fairouz, Eswin Gula (70. Jalal Ajaid), Yassine El-Arquioui; Karoj Sindi (70. Koen Stoop), Chris Burhenne en Jalal Ajaid (46. Sammy).

 Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply