Jong VVV-Venlo wint met 3-1 van Jong Roda JC

Jong VVV-Venlo heeft gisteren voor de tweede keer dit seizoen gewonnen van Jong Roda JC. Na de eerdere 5-2 overwinning werd nu met 3-1 gewonnen van de Koempels.

Jong VVV-Venlo had nog geen overwinning behaald in de eerste vier wedstrijden in de winnaarspoule, terwijl Jong Roda JC op 9 punten stond. VVV-Venlo begon met flink wat selectiespelers aan deze avond en wist via Linthorst, Flapper (ED) en Roemer 3 goals te maken. De tegentreffer kwam van Jap Tjong.

VVV-Venlo speelde dominant aan de bal en kon eigenlijk gemakkelijk aanvallen tegen de provinciegenoten. Met Cattermole, Neudecker en Linthorst stond er ook flink wat ervaring op het veld. Wat verder opvallend was, was het feit dat Simon Janssen op de linksbackpositie stond en samen met Tristan Dekker, kwamen zij veelvuldig op. Er zat behoorlijk wat voetbal in deze ploeg. Tevens maakte Thijme Verheijen zijn debuut in Jong VVV-Venlo

Door deze overwinning heeft VVV-Venlo nu op 5 punten en staat het op de 6e plaats. Volgende week wacht Jong SC Heerenveen.

Jong VVV-Venlo – Jong Roda JC
Scoreverloop: 17. Linthorst ( 1-0 ), 34. Flapper E.D. ( 2-0 ), 80. Roemer ( 3-0 ), 89. Jap Tjong ( 3-1 )
Gele kaarten: Neudecker
Rode kaarten: –

Opstelling VVV-Venlo: Van Crooij; Janssen, Gelmi, Van Dijck, Dekker; Neudecker, Cattermole ( 74. Munsters), Linthorst ( 63. Essanoussi); Verheijen ( 67. Hendrikx), Kokkinis en Roemer

Leave a Reply