Jordy Deckers tekent contract bij VVV-Venlo

Na een weekje wachten is het eindelijk zover. Doelman Jordy Deckers tekende zojuist een contract bij VVV-Venlo dat hem voor 1 seizoen bindt aan de club met een optie voor nog eens 1 seizoen. De doelman moet de opvolger van Niki Mäenpää worden die inmiddels transfervrij is vertrokken. Adviseur voetbalzaken Stan Valckx zegt het volgende over het aantrekken van Deckers:“We wisten al langer dat Niki Mäenpää ons zou gaan verlaten en dus konden we op zoek naar een waardige vervanger voor hem. Die hebben we in Jordy Deckers gevonden. Hij heeft veel ervaring en bezit de kwaliteiten waar wij naar op zoek waren. “

Deckers is blij met de overstap naar VVV-Venlo en de nieuwe kans die hij krijgt. De 26-jarige doelman zegt het volgende over zijn overstap naar VVV-Venlo: “Ik kijk er naar uit om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan. De gesprekken met de staf en andere mensen in de club waren positief en gaven me een goed gevoel. Samen met mijn vriendin en twee jonge kinderen gaan we hier ook in de buurt wonen, dus voor mij mag seizoen 15|16 beginnen!”

De in Almere geboren keeper begon zijn carriere in de jeugd van JOS Watergraafsmeer waarna hij ook nog in de jeugdopleiding van AFC Ajax en AZ uitkwam. Zijn echte profcarriere begon hij bij AZ waarna hij aan Telstar werd verhuurd. Een overstap naar zijn oude club AFC Ajax volgde maar ook daar kwam hij weinig aan de bak. De afgelopen 3 seizoenen was Deckers doelman bij Excelsior Rotterdam.

5 Responses

  1. kiekoputspelke

    Prima aankoop van VVV lijkt me….. Hij is dan wel gepasseerd door Marinus Dijkhuizen ten faveure van Gino Coutinho dit seizoen maar heeft voorheen met Excelsior wèl laten zien dat hij een goede en betrouwbare doelman is. Een keeper van het niveau Mäenpää is het misschien niet, maar daar had ik me op ingesteld.
    Succes in Venlo in elk geval !!

Leave a Reply