Jordy Deckers Venlonaren speler van het seizoen 15|16

Afgelopen week mochten jullie voor de laatste keer dit seizoen stemmen. Niet voor de speler van de maand, maar voor de eretitel Venlonaren speler van het seizoen!  Het was een lastige opgave om een speler te kiezen aangezien dit elftal als team een geweldige prestatie neer heeft gezet. Maar in elk team zijn er altijd individuele spelers die boven de rest uitstijgen en deze spelers willen wij belonen voor het geweldige seizoen wat zij gedraaid hebben. Onze oproep om te stemmen werd gehoord waardoor 574 mensen hun stem uit brachten via onze website, Facebook en Twitterkanaal. Na alle stemmen geteld te hebben mogen we dan eindelijk de Venlonaren speler van het seizoen 15|16 bekend gaan maken!

WINNAAR

jordy
Het was geen makkelijke opdracht die de oud doelman van onder meer Excelsior Rotterdam voorgeschoteld kreeg. Dat was de immens populaire doelman Niki Mäenpää opvolgen. Men had twijfels of Jordy de druk aankon na een minder seizoen in de Eredivisie. Maar die twijfels werden al snel weggevaagd door goede optredens van onze doelman. Met een aantal katachtige reddingen hield hij de Venlonaren op de been en werd onze Niki een klein beetje vergeten. Over het hele seizoen gezien heeft Jordy de minste de ballen uit het net hoeven te vissen en stond hij altijd klaar voor zijn team. Dit zegt natuurlijk genoeg en dit kan een topprestatie genoemd worden. Naast het voetballende gedeelte is Jordy ook nog eens een topgozer en erg begaan met de supporters. In nog geen seizoen heeft hij alle harten van de supporters veroverd door gewoon zichzelf te zijn en na de wedstrijd in het supportershome gezellig een biertje te drinken met de rest. Dit waarderen de supporters en wij natuurlijk enorm.

Na een seizoen komt er een einde aan het avontuur van Deckers bij VVV-Venlo. Het contract van de doelman wordt niet verlengd en mag transfervrij vertrekken. Met dit mooie cadeau van de supporters zwaaien wij onze doelman uit. Wij hopen dat Jordy snel een mooie nieuwe club vindt waar hij kan laten zien wat hij waard is.

Jordy, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij alle spelers van VVV-Venlo bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen! Elke speler heeft zijn steentje bijgedragen aan het succes van het afgelopen seizoen.

[ultimatetables 3 /]

3 Responses

 1. Ben

  Wat is hiervoor de juiste reactie? Wrang? navrant? Wij zijn fans en kijken waarschijnlijk met andere bril op. Ik wens hem een mooie toekomst! Wij gaan zoeken naar goede vervanger. FORZA VVV!

 2. ger

  Dat bedoel ik, speler van het seizoen.
  Maar wel bedankt, jammer.
  Prima doelman, ook voor VVV.
  Ook voor Fleuren, prima seizoen maar wel bedankt.
  Maar ja de trainer beslist, als iemand hem niet zo aanstaat kan vertrekken.

Leave a Reply