Jordy Deckers Venlonaren speler van de maand oktober

Afgelopen week mochten jullie voor de derde keer dit seizoen kiezen voor de beste speler van de maand. Er werd de afgelopen maand 268 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Iedereen hartstikke bedankt voor het stemmen voor de beste speler van de maand.

WINNAAR

jordy
Deze maand kozen jullie voor Jordy Deckers als speler van de maand. Onze doelman die de lastige taak kreeg om Niki Mäenpää op te volgen doet het erg goed bij de Venlonaren. Ook al had de ploeg een lastige start met een gelijkspel tegen Almere en een verlies tegen Oss. Jordy bleef zijn mannetje staan en had een aantal waanzinnig goede reddingen in petto. Ook afgelopen maand waar hij maar in 4 wedstrijden 2 doelpunten tegen kreeg. Daarnaast hield de doelman 3 keer de nul. Onze supporters viel dit natuurlijk op en kozen massaal voor Jordy. Laten we hopen dat Jordy deze lijn kan doorzetten en een geweldige bijdrage blijft leveren aan dit VVV.

Jordy, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

EINDSTAND SPELER VAN DE MAAND OKTOBER

[table id=102 /]

10 Responses

  1. Dat klopt er is vandaag naar alle (oud) seizoenskaarthouder een email gestuurd over spreekkorren. Het was overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde wat ik heb gehoord vanuit een aantal mensen van deze tribune. Het moet gewoon stoppen.

 1. spits

  Het moet stoppen maar vooral moeten die mensen die dat doen worden aangesproken. Het is toch niet zo moeilijk om te kijken wie dat doet ? Het gebeurt onder onze neus.

 2. supportertje

  Zeer vervelend dat dit is gebeurt. De mail is naar iedereen die een seizoenkaart heeft gestuurd. Je kunt beter terplekke de daders staande houden. Weet iedereen gelijk wie het is, en ze staan gelijk te kijk voor iedereen.

  1. Het probleem is dat dit tot nu toe niet door niemand van de stewards is opgemerkt of niet wil opgemerkt worden. Hierdoor is er ook niemand gestraft. Ik zag ook al iets van camerabewaking. Die is in het hele stadion aanwezig maar het is lastig om iets te bewijzen zonder geluid. Er zijn duizenden mensen die in stadion lopen en schreeuwen en zingen waardoor je niets hoort. Het is dan lastiger om iets te kunnen bewijzen. Hierdoor roept VVV ook de mensen van die tribunes op. Als het nogmaals gebeurd dat ze het moeten melden. Het moet gewoon stoppen deze onzin.

 3. supportertje

  Voor de stewards is dit moeilijk, omdat ze ook de mensen kent en te vriend wil houden. Daardoor kunnen ze de zaak wat beter sturen indien nodig. VVV kan ook observatoren onder het publiek mengen. Die kunnen wel de zaak beter bekijken. Discriminatie en dit soort liedjes hoort niet thuis in ons stadion. Deze mensen die dat doen leven hier in alle vrijheid. Maar geeft hun niet het recht om op deze manier op te treden. Juist wij moeten laten zien als supporter van VVV dat wij fatsoen hoog in het vaandel hebben staan. Het is vaak gezegd, VERBETER DE WERELD,BEGIN BIJ JEZELF. Ik hoop dat deze mensen dit ook lezen en nadenken over het gedrag wat ze vertonen. En anders, blijf lekker weg en leef je frustratie thuis uit, maar niet in ons stadion.

 4. Jacko

  Lincoln… Schreeuwen en zingen? Het VVV Stadion is het stilste stadion buiten oss en fortuna (op dit moment misschien niet ivm de onrust) van heel Nederland, Raar want het spel is aller aardigst.

  1. Dat kan maar het gaat momenteel over geluiden die je niet bij mensen kan plaatsen omdat er natuurlijk op elke tribune geluid gemaakt wordt.

   Het sfeer ding waar jij op het moment naar verwijst is een andere discussie. Uiteraard kan de sfeer bevorderd worden maar net zoals er minder toeschouwers in de Koel te vinden zijn heeft het natuurlijk ook zijn naslag op de groep supporters die voor sfeer zorgen. Maar ik denk dat er momenteel een grote groep is die elke week hun uiterste best doen om het publiek op te zwepen. Maar dit wordt vaak niet door de rest van het stadion opgepakt waardoor het vaak stil lijkt inderdaad. Maar dit moet net als alles weer groeien. We zijn begonnen met een herstel maar we zijn er nog lang niet.

   En overigens bedankt voor het compliment. We doen ons best om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws en natuurlijk andere leuke dingen uit te lichten. 🙂 We gaan lekker door en we waarderen het natuurlijk enorm dat veel mensen ons blijven volgen.

Leave a Reply