“Joshua John gaat op korte termijn eenjarig contract tekenen bij VVV-Venlo”

Joshua John is positief bevallen door de technische staf en men wil dan ook graag doorpakken. Volgens De Limburger zou de vleugelaanvaller binnen afzienbare tijd een contract kunnen tekenen tot medio 2021.

De speler heeft een goede indruk achtergelaten en daarmee wordt hij alweer de vijfde versterking in de aanval – Vito van Crooij meegerekend.

Tom Plezier krijgt geen contract aangeboden. De linksback past niet binnen de plannen van VVV-Venlo.

21 Responses

 1. Mooi nieuws! Als blijkt dat – als het om het eggie gaat – hij ook blijft voetballen zoals in de oefenwedstrijden dan kun je hem altijd nog gedurende het lopende seizoen voor minimaal nog een jaar aan je binden.

 2. Louis van Gaal

  Zou prima versterking zijn voor VVV. Daarnaast nog hopen op 1 creative middenvelder die de spitsen kan bedienen. Ik denk dat het dan op is. In geval van nood kan Vito natuurlijk ook op het middenveld spelen. Voorin is dan nog voldoende keuze…

  1. Mee eens. 1 creatieve middenvelder zou voldoende moeten zijn, maar ik hoop wel dat die echt van een niveau is dat hij het elftal beter zal laten gaan spelen. Met de kwaliteiten die hier al geregeld genoemd werden:
   – een goeie dieptepass kunnen geven
   – het spel kunnen lezen
   -zelf redelijk snel zijn waardoor hij zelf ook evt de diepte kan zoeken
   -het in zich hebben om een goeie steekpass te geven
   – evt een goed schot in de benen
   Het zijn nogal wat kwaliteiten en ga zo’n speler maar eens ergens betaalbaar opsnorren, ik denk dus dat alleen
   het huren van zo’n speler tot de mogelijkheden behoort, maar dan zou ik toch echt voor kwaliteit gaan…

 3. jurgen

  Mocht John tekenen voor VVV is dit zeer zeker positief, absoluut een aanwinst. John is 31 jaar, ik had graag gezien dat VVV hem een 2 jarig contract had aangeboden, mocht hij echt opvallen komend seizoen, ben je hem kwijt zonder er financieel nog iets voor te vangen. Qua leeftijd kan het nog wel volgens mij (hou die buitenspeler van Groningen even in mijn achterhoofd). We gaan het weer zien en meteen maar even iets rechtzetten daar in Emmen.

  1. mats

   Top!

   Nu nog een creatieve middenvelder. Ja die hadden we vorig jaar ook al nodig en toen kwamen ze met Bruns die het ook niet waar kon maken. Ze zijn blijkbaar dun gezaaid (ook PEC zoekt er nog een las ik).
   En Stan zal hier heus wel mee bezig zijn dus ik denk dat het gewoon heel
   Lastig is op het niveau van VVV.

 4. De Koel

  Ik heb hem niet zelf zien spelen, maar afgaande op de wedstrijdverslagen is het een speler die kansen kan creëeren. Met Vito erbij hebben we dan prima buitenspelers die onze Griek van voorzetten kunnen voorzien. Daar ontbrak het vorig jaar aan.

 5. OooLGooO

  Ik volg al enige tijd her duitse voetbal. Mij zijn daar een aantal aanvallende spelers opgevallen die ook nog eens transfervrij zijn; zo speelt er een heel behendig mannetje genaamd, Baris Atik of Marcel Zylla , Mario Kvesic, wat in mijn ogen directe versterkingen zijn voor VvV. Maar ook was ik wel gecharmeerd van Soufyan Ahannach die nu transfervrij is bij Go Ahead.

  1. Die spelers uit het Duitse voetbal ken ik helaas niet…
   Soufyan Ahannach is absoluut een interessante speler, heb hem een paar keer bij Almere zien spelen, zou inderdaad een versterking kunnen zijn op het middenveld. Maar zijn carriere lijkt wel een beetje in het slop te zijn geraakt, want hoe komt het dat hij daar zo weinig heeft gespeeld?

Leave a Reply