VVV-Venlo

Josimar Lima tekent voor de rest van het seizoen bij VVV-Venlo

Josimar Lima speelt voor de rest van het seizoen voor VVV-Venlo. Dat maakt VVV-Venlo vandaag bekend. De centrale verdediger is transfervrij overgekomen en kan dus ook in maart zijn contract tekenen. Daarnaast is er een optie tot nog een seizoen.

VVV meldt dat de speler enige ervaring heeft: “Lima speelde in de jeugd van Willem II en speelde na zijn debuut in Tilburg drie seizoenen bij FC Dordrecht.  Na een kort verblijf bij Al-Shaab in de Verenigde Arabische Emiraten keerde hij terug naar Dordrecht, dat toen in de Eredivisie speelde. Daarna volgden twee jaar FC Emmen, waarmee hij vorig seizoen promoveerde. Vervolgens kwam Lima uit in de Finse competitie, waarin hij actief was voor FC Lahti. Lima speelde bovendien vier interlands voor zijn geboorteland Kaapverdië.”

Door de komst van Lima is er een vervanger voor de langdurig geblesseerde Jerold Promes. Manager voetbal Stan Valckx zegt het volgende over de verdediger: “Josimar is een centrale verdediger die zeer ervaren is. Na het wegvallen van Jerold Promes is hij een welkome versterking in onze selectie.”

4 Responses

Leave a Reply