Josimar Lima traint mee

Vanmorgen werd bekend dat Josimar Lima enkele dagen gaat mee trainen met VVV-Venlo. De Kaapverdische international speelde het afgelopen half jaar voor de Finse subtopper FC Lahti nadat hij afgelopen zomer met FC Emmen was gepromoveerd naar de Eredivisie. Of Lima kans maakt op een contract is niet duidelijk, maar de kans is groot dat hij de plaats van Promes op moet vangen.

Update: 02/03/2019

Gisteren werd bekend dat Josimar Lima op proef is bij VVV-Venlo. De 29-jarige Kaapverdisch international zal vandaag al te horen krijgen of hij een contract zal krijgen bij de Venlonaren. Mocht hij een contract tekenen zal dit waarschijnlijk tot het einde van het seizoen duren. Als hij tekent zal hij morgen nog niet mee doen in de belangrijke wedstrijd tegen Groningen.

Foto: VVV-Venlo

8 Responses

 1. RuiverCity

  Hmm zijn staat van dienst is nou niet echt geweldig. Negen wedstrijden bij een middenmoter in de Finse competitie. Dit lijkt me eerder een noodgreep dan doorselecteren. Tevens mist hij natuurlijk wedstrijdritme. Voordat hij zo ver is ben je paar weken verder.
  Er zullen op dit moment ook niet echt veel alternatieven zijn die zijn aangezien de transferperiode gesloten is. Wel een beer van een vent!

 2. chretien

  Ik denk dat de speler in kwestie, als hij komt, voorlopig alleen wordt gecontracteerd voor de rest van het seizoen en bovendien meer moet worden gezien als een aanvulling op de te klein geworden selectie, door landurige blessure Promes, echter als stand-in achter van Bruggen. We zullen zien wat het management beslist. FORZA VVV!

 3. beek

  Terechte rode kaart voor Rutten, hoewel je dit soort dingen wel vaker ziet. Ik snap niet dat van Ooijen eruit gehaald wordt. Mlapa is een idioot. Hem nooit meer opstellen

 4. RuiverCity

  Twee onterechte penalty’s en rode kaart. Die Groninger speler duikt als een gek. Zeefuik maait Kum om en mag doorgaan. We worden net als vorige week weer gepakt.

  1. mats

   Ik weet niet of de penals onterecht waren. Je kán ze geven. Ik vond de eerste te makkelijk. Ik heb VVV iig nog nóoit zo een penal zien krijgen. Dit soory penals krijgen alleen wij tegen.
   Die tweede penal! Je kan hem geven maar ook deze was vrij makkelijk as je ziet hoe die Groninger zich uit alle macht voor Mlapa gooit. Wat doet Mlapa nou helemaal?

   En Rutten had nooit rood mogen krijgen en die Zeefuik op zijn minst geel.
   Maar ja misschien ligt het aan mij hoor maar de laatste tijd als wij Gozubuyuk hebben zijn er continu rare beslissingen in ons nadeel.

 5. mats

  Overigens ongelovelijk trots op de mannen hoe ze zijn blijven voetballen.

  Op Opoku na natuurlijk. Al geef je hem de bal voor 2-4 op een blaadje dan nog maakt’ie er niks van.

  Grootste teleurstelling van vanmiddag toch weer Steijn. Haalt VanOoijen eraf ipv Opoku en zelfs als ‘ie ‘va banque’ gaat spelen haalt ‘ie VanBruggen eraf ipv Opoku… Grot voor VanBruggen. Hoe verzin je het?

Leave a Reply