Jubileumboek “van Gijs tot Keisuke” nu ook te koop!

Medio september werd het jubileumstripboek ‘Van Gijs tot Keisuke’ vol trots in Seacon Stadion – De Koel – gepresenteerd door onze voorzitter Hai Berden.

In het bijzijn van veel oud-spelers, -trainers, -bestuursleden en andere genodigden werd het boek ‘Van Gijs tot Keisuke’ onthuld. Het boek vertelt in stripvorm over 60 jaar betaald voetbal in Limburg Noord en laat de lezer aan de hand van illustraties door Leon Peeters en met teksten van Finbar van der Veen de roemrijke geschiedenis van VVV-Venlo beleven.

In eerste instantie werd dit boek exclusief voor seizoenkaarthouders en leden van het VVV-Venlo Netwerk gratis beschikbaar gesteld. Vanaf nu is het prachtige boek met hardcover ook te koop! De prijs van deze schitterende jubileumuitgave bedraagt slechts €23,95.

Dit schitterende boek kan gekocht worden in het VVV FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -. Dat is geopend op werkdagen van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur. Het boek is ook verkrijgbaar via de officiële VVV-Venlo webshop.

‘Van Gijs tot Keisuke’ zal daarnaast ook te koop zijn in de Venlose binnenstad en wel bij Boekhandel Koops op de Klaasstraat en bij Bruna in Blerick. En voor degene die een seizoenskaart hebben en het boek nog niet hebben opgehaald kunnen het boek GRATIS afhalen bij het het VVV FanCentre van Seacon Stadion.

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Ben

    Hoewel niet alles klopt kan ik iedereen dit boek aanraden.
    Ook als je er EUR 25 voor moet betalen, want dat is het boek zeker waard. Ook find ik het een prachtig initiatief. FORZA VVV!

Leave a Reply