Kaart verkoop FC Utrecht en Feyenoord uit

kaartverkoopDe kaartverkoop FC Utrecht – VVV-Venlo zaterdag 30 maart 2012 19:45.

De wedstrijd FC Utrecht – VVV-Venlo op zaterdag 30 maart is te bezoeken per auto of bus. De prijs voor een Auto-combi kaart bedraagt 13,50,- euro. Bij het kopen van een kaart ontvang je een omwisselbiljet wat je 1,5 uur voorafgaand van de wedstrijd kunt omwisselen bij de ingang van het gastenvak. Vergeet niet een Parkeerkaart te vragen bij VVV-Venlo. Het is verplicht om bij het gastenvak te parkeren.

Voor deze wedstrijd organiseert Fanclub D’n Twellefde Man ook een busreis. De kosten hiervan zijn 30,- euro voor niet leden en 25,- euro voor leden. De bus/bussen vertrekken om 17:30 vanaf de parkeerplaats bij Stadion De Koel. Kaarten zijn verkrijgbaar tot en met donderdag 28 maart 17:00.

Kaartverkoop Feyenoord – VVV-Venlo vrijdag 5 april 2012 20:00.

De wedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo is te bezoeken op vrij vervoer. Kaarten voor de busreis kosten 35,- euro voor niet leden en 30,- euro voor leden.

Kaarten voor vrij vervoer kosten 29,- euro per kaart. Jawel je leest het goed 29,- euro voor een kaart. Ronduit een belachelijke prijs voor Feyenoord uit! Ook deze kaarten dient men om te wisselen bij de ingang van het gastenvak.

Op dit moment zijn er 35 kaarten verkocht voor FC Utrecht – VVV-Venlo en 18 kaarten voor Feyenoord – VVV-Venlo (kaartverkoop Feyenoord – VVV-Venlo vandaag begonnen).

Leave a Reply