Kaartverkoop De Graafschap – VVV-Venlo

kaartverkoop Zondag 15 mei, 14.30 uur, staat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. VVV-Venlo speelt dan de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kaarten hiervoor zijn vanaf zaterdag 30 april, 9.00 uur, verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox en vanaf maandag 2 mei, 9.30 uur, bij de afdeling Kaartverkoop bij Seacon Stadion – De Koel.

Voor deze wedstrijd geldt geen uitkaartverplichting.
Aantal beschikbare kaarten: 580.

Busreis Fanclub D’n Twellefde Man (Bus-combi)
De fanclub organiseert busreizen naar Doetinchem. Leden van D’n Twellefde Man betalen € 22,50 inclusief entree en busreis. Niet-leden betalen € 27,50 inclusief entree en busreis.
De bussen vertrekken om 12.00 uur vanaf parkeerplaats P1 bij Seacon Stadion – De Koel – .

Vrij vervoer
Er bestaat geen mogelijkheid om deze wedstrijd middels het vrij vervoer te bezoeken.

Géén kassaverkoop
De kassa’s bij De Graafschap blijven gesloten.

Verkoop rondom VVV-Venlo – Feyenoord
Voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord, zondag 1 mei, zijn vanaf 13.00 uur kaarten te koop voor de wedstrijd De Graafschap – VVV-Venlo. De kaarten zijn verkrijgbaar in de Fanshop.

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Let op: wij zijn genoodzaakt om € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,00 per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

Voor de personen die met Avanti in een bus willen moeten zelf hun kaarten kopen. Een tijd om samen ergens te verzamelen komt nog online te staan!!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply