Update: ruim 200 kaarten verkocht voor FC Zwolle – VVV-Venlo

kaartverkoop

Busreis Fanclub D’n Twellefde Man (Bus-combi)
Fanclub D’n Twellefde Man organiseert donderdag 26 mei een busreis naar de uitwedstrijd FC Zwolle – VVV-Venlo, aanvang 20.00 uur. Buskaarten inclusief entree kosten voor leden van Fanclub D’n Twellefde Man € 10,00, terwijl niet leden voor deze reis € 15,00 betalen.
De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Seacon Stadion – De Koel.

Auto-combi
Het is ook mogelijk deze wedstrijd met een zogenaamde auto-combi te bezoeken. Kaarten voor de auto-combi kosten € 8,00. U kunt uw omwisselbiljet donderdag tussen 18.15 en 18.45 uur omwisselen op parkeerplaats de Somp aan de A50 bij Apeldoorn. Er zijn 100 parkeerplaatsen voor auto’s beschikbaar. Wij roepen u dan ook op zoveel mogelijk samen te reizen!

Verkooppunten
Kaarten zijn verkrijgbaar via de afdeling Kaartverkoop naast de Fanshop voor het stadion, geopend op maandag van 9.30–17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur. Tussen 12.45 en 13.30 uur is de afdeling Kaartverkoop gesloten. Tevens zijn er kaarten te koop via de online ticketshop en Ticketbox.

Géén kassaverkoop
De kassa’s in Zwolle blijven gesloten voor VVV-Venlo supporters.

Voorverkoop via de online  ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om  € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,00 per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

UPDATE DINSDAG 12:59:

Voor de mensen die autocombi-kaartjes willen bestellen, maar niet in de gelegenheid zijn om deze voor donderdag 17.00 uur op te halen bij de Koel; mail even met de ticketing van VVV, dan nemen zij de bestelde kaarten mee naar het omwisselpunt.

Er zijn ruim 200 kaarten verkocht voor de wedstrijd FC Zwolle-VVV-Venlo.

Kaarten voor de busreis worden nog tot en met dinsdagmiddag 17.00 uur verkocht. Daarna worden geen bussen bij besteld en worden alleen nog eventuele restanten verkocht.


Leave a Reply