Kaartverkoop Feyenoord – VVV-Venlo

KaartverkoopZondag 16 oktober, 14.30 uur, staat de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip op het programma. Kaarten hiervoor zijn vanaf zaterdag 24 september verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox en vanaf maandag 26 september ook bij de afdeling Ticketing voor Seacon Stadion – De Koel – . Supporters van VVV-Venlo kunnen deze wedstrijd bezoeken middels een busreis of op eigen vervoer.

Aantal beschikbare kaarten: 650.

Busreis fanclub D’n Twellefde Man (Bus-combi)
De fanclub organiseert een busreis naar de Kuip. 
Leden van D’n Twellefde Man = € 27,50 incl. entree en busreis. 
Niet-leden = € 32,50 incl. entree en busreis.

De bus vertrekt om 11.30 uur vanaf de parkeerplaats P1 van Seacon Stadion – De Koel – .

Vrij vervoer
Kaarten voor het vrij vervoer kosten € 29,00 per stuk. U ontvangt bij het kopen van een kaart een omwisselbiljet. Dit biljet kunt u op de wedstrijddag omwisselen bij de ingang van het gastenvak.

Géén kassaverkoop
De kassa’s bij de Kuip blijven gesloten voor VVV-Venlo Supporters.

Verkoop rondom VVV-Venlo – AZ
Voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – AZ (zondag 2 oktober) zijn vanaf 11.00 uur kaarten te koop voor de wedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de afdeling Ticketing.

Geen uitkaartverplichting*
Voor deze wedstrijd geldt er geen uitkaartverplichting.

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om  € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,00 per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

* Wat is een uitkaart?
Een uitkaart is een ClubCard of SeizoenClubCard van VVV-Venlo met daaraan digitaal een pasfoto gekoppeld. 
SeizoenClubCard-houders kunnen bij de KaartVerkoop digitaal een pasfoto laten maken bij het afhalen van hun SeizoenClubCard.
Als u geen SeizoenClubCard heeft, dan kunt u bij de KaartVerkoop een ClubCard aanvragen. Deze kost eenmalig € 6,00 en is vijf jaar geldig.

Bron: VVV-Venlo

{jcomments on}

Leave a Reply