Kaartverkoop Jupiler Play-Offs

jupiler play offs

‘Alles heej blief Eredivisie…!’
Na de zinderend spannende wedstrijd tegen Feyenoord die met een knappe 3-2 werd gewonnen, is een plek in de Jupiler Play-Offs een feit. VVV-Venlo gaat de nacompetitie met veel vertrouwen tegemoet en hoopt op de steun van een volle Koel met enthousiaste supporters die als echte ‘Twellefde Man’ achter het team van Wil Boessen staan.

Speeldata en mogelijke tegenstanders
De eerste wedstrijd van VVV-Venlo in de 2e ronde van de Jupiler Play-Offs wordt gespeeld op donderdagavond 19 mei om 20.00 uur bij een nog onbekende tegenstander. Op zondag 22 mei om 14.30 uur is de returnwedstrijd in Venlo. De tegenstander komt voort uit het duel tussen de nummer 5 en 8 van de Jupiler Play-Offs welke bekend wordt op vrijdag 13 mei.

Indien VVV-Venlo zich kwalificeert voor de finaleronde van de Jupiler Play-Offs wordt wederom gestart met een uitwedstrijd op donderdagavond 26 mei om 20.00 uur. Dit maal tegen de winnaar van de nummers 1 en 4 uit de Jupiler Play-Offs. De finale wordt dan gespeeld in Seacon Stadion – De Koel – op zondag 29 mei om 14.30 uur. Let op! De aanvangstijden van de wedstrijden zijn nog niet definitief vastgesteld.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart hun ‘eigen plaats’ kopen. Dit kan vanaf nu via de online ticketshop van VVV-Venlo, Ticketbox (Primera winkels) en bij de afdeling Kaartverkoop. De ‘eigen plaats’ wordt t/m 14 mei 2011 gereserveerd. Daarna komen de niet verkochte plaatsen in de losse verkoop.

Online ticketshop / Ticketbox
VVV-Venlo adviseert zoveel mogelijk via de online ticketshop van VVV-Venlo te bestellen of naar een verkooppunt van Ticketbox (Primera winkel) te gaan om lange wachtrijen te voorkomen. Klik hier voor een Primera winkel bij u in de buurt.

Losse kaartverkoop
De kaartverkoop voor de resterende stoelen is ook gestart via de online ticketshop van VVV-Venlo, Ticketbox (Primera winkels) en via de afdeling Kaartverkoop. Er geldt een ClubCardverplichting. Per (Seizoen)ClubCard kunt u 2 kaarten kopen.
Let op: vanaf nu zijn er alleen plaatsen beschikbaar waar geen seizoenkaart op verkocht is. Vanaf 15 mei (online ticketshop en Ticketbox) en 16 mei (afdeling Kaartverkoop) zijn alle niet-verkochte plaatsen beschikbaar.

Prijzen
Seizoenkaarthouders betalen 15 euro (alleen voor ‘eigen plaats’) voor de 1e en eventueel 2e thuiswedstrijd. U krijgt dan 2 kaarten voor de prijs van 1 inclusief korting. Losse kaarten voor alle tribunes, m.u.v. Eretribune, kosten 20 euro per stuk.

Waarom 15 euro?
Voor de seizoenkaarthouders is een speciale prijs gemaakt omdat zij de club gedurende het hele seizoen ondersteunen. De prijs van 15 euro wordt gehanteerd om de wedstrijd- en organisatiekosten te dekken.

Openingstijden
De afdeling Kaartverkoop is op maandag geopend van 9.30-12.45 en 13.30-17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag geopend van 8.30-12.45 en 13.30-17.00 uur.

Selectie en staf
Gedurende het hele seizoen heeft VVV-Venlo de steun van supporters gekregen, in betere en minder goede tijden. De staf en selectie van VVV-Venlo hebben besloten om zelf een steen bij te dragen aan de verkoop van de kaartjes. Ook tijdens de thuiswedstrijden van de Jupiler Play-Offs hopen zij op de steun van een volle Koel. Zo’n extra boost gegeven door de supporters is heel belangrijk, zeker in deze fase.

Op zaterdag 14 mei wordt de laatste training voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap afgewerkt in Seacon Stadion – De Koel – . Iedereen die deze wilt bijwonen is vanaf 11.00 uur van harte welkom om de voorbereiding vanaf de tribunes te bekijken. Na het douchen maken de staf en spelers van VVV-Venlo zich klaar voor de kaartverkoop en de activiteit van Fanclub d’n Twellefde Man; de creatievellingen onder ons werken samen met de supporters aan doeken en bannieren.

Van 12.30 tot 13.30 uur kunnen de supporters die vóór zaterdag 14 mei via de online ticketshop hebben besteld, de kaarten en eventuele handtekening afhalen bij de staf en spelers van VVV-Venlo. Let op dat u bij het online bestellen van de kaarten het hokje ‘afhalen’ aanvinkt! Anders worden de kaarten opgestuurd.
Van 11.00 uur tot 14.30 uur assisteert ook de staf bij de Kaartverkoop voor de supporters die op de dag zelf kaarten kopen maar houd rekening met langere wachttijden.

Uitwedstrijd
Op 14 mei is Fanclub d’n Twellefde Man van 11.00 tot 14.30 uur aanwezig in Seacon Stadion – De Koel – om kaarten te verkopen voor de uitwedstrijd op 19 mei.

‘Alles heej blief Eredivisie…!’
De slogan ‘Alles heej is VVV…!’, die is afgeleid van ons mooie clublied dat werd geschreven en gezongen door Frans Pollux krijgt in de maand mei 2011 een nieuw jasje aan. We spreken uit wat we allemaal willen en dat is in de Eredivisie blijven, dus zeg het voort: ‘Alles heej blief Eredivisie…!’

Bron: VVV-Venlo

Jupiler play-offs

Leave a Reply