Kaartverkoop KNVB-Bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle

Na twee mooie overwinningen tegen FC Eindhoven en MVV staat VVV-Venlo voor het eerst in ruim 10 jaar weer eens in de achtste finales van het bekertoernooi. In de achtste finale van het KNVB-Beker toernooi speelt VVV-Venlo in Stadion de Koel op 16 december om 18.30 uur thuis tegen de bekerwinnaar PEC Zwolle.

Vanzelfsprekend maakt VVV-Venlo extra kosten voor deze wedstrijd. Denk daarbij aan organisatiekosten, wedstrijdkosten en natuurlijk de beveiliging. Het is daarom deze keer helaas niet mogelijk om SeizoenClubCard-houders gratis toegang te verlenen.

VVV-Venlo heeft echter wel besloten om de trouwe supporters tegemoet te komen met een stevige korting op de entreeprijzen. Zo betalen de bezitters van een SeizoenClubCard maar 50% van de normale ticketprijs. Zij krijgen daarvoor een los ticket voor hun eigen vaste tribuneplaats.

Deze kaarten zijn nu te verkrijgen bij het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -. Dit is geopend op werkdagen van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur.

Het is ook mogelijk om op de wedstrijddag zelf een kaartje te kopen, maar hou rekening met mogelijke wachttijden in verband met de drukte. Het ‘veiligste’ is dus om het kaartje van te voren op te halen.

Natuurlijk zijn er ook losse tickets te koop voor de mensen die niet in het bezit zijn van een SeizoenClubCard. Voor deze losse tickets geldt de normale entreeprijs. Deze zijn ook te koop in het FanCentre en vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Voor deze wedstrijd geldt een ClubCard-verplichting. Losse tickets kunnen dus alleen aangeschaft worden indien u in het bezit bent van een ClubCard. Deze wordt gratis voor u aangemaakt in ons FanCentre, maar dit kost wel tijd. Kom dus ruim op tijd, of koop uw kaartje doordeweeks.

Wij hopen dat het stadion goed gevuld zal zijn. De mannen kunnen alle steun gebruiken om de kwartfinales te bereiken! Mocht VVV de kwartfinales bereiken dan zal dit voor het eerst sinds het seizoen 1995-1996 zijn.

Leave a Reply