Kaartverkoop KNVB Bekerwedstrijd VVV-Venlo – MVV

Na de overwinning tegen FC Eindhoven in tweede ronde van de KNVB Beker kwam MVV als volgende tegenstander uit de koker.

Op woensdag 1 oktober werd bekend dat deze bekerwedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 28 oktober om 20:00 uur in ons eigen Seacon Stadion De Koel .

Vanzelfsprekend maakt de club extra kosten voor deze wedstrijd. Denk daarbij aan organisatiekosten, wedstrijdkosten en natuurlijk de beveiliging. Het is daarom deze keer helaas niet mogelijk om SeizoenClubCard-houders gratis toegang te verlenen.

VVV-Venlo heeft echter wel besloten om de trouwe supporters tegemoet te komen met een stevige korting op de entreeprijzen. Zo betalen de bezitters van een SeizoenClubCard maar 50% van de normale ticketprijs. Zij krijgen daarvoor een los ticket voor hun eigen vaste tribuneplaats. Deze wordt tot 21/10 vastgehouden en gaat daarna de vrije verkoop in.

Deze kaarten zijn vanaf maandag 13 oktober te verkrijgen bij het FanCentre van Seacon Stadion De Koel. Dit is geopend op werkdagen van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur. Bestellen kan ook online.

Het is ook mogelijk om op de wedstrijddag zelf een kaartje te kopen, maar hou rekening met mogelijke wachttijden in verband met de drukte. Het ‘veiligste’ is dus om het kaartje van te voren op te halen.

Natuurlijk zijn er ook losse tickets te koop voor de mensen die niet in het bezit zijn van een SeizoenClubCard. Voor deze losse tickets geldt de normale entreeprijs. Deze zijn ook vanaf maandag 13 oktober te koop in het FanCentre en vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Voor deze wedstrijd geldt een ClubCard-verplichting. Losse tickets kunnen dus alleen aangeschaft worden indien u in het bezit bent van een ClubCard. Deze wordt gratis voor u aangemaakt in ons FanCentre, maar dit kost wel tijd. Kom dus ruim op tijd, of koop uw kaartje doordeweeks.

Algemene informatie

VVV-Venlo – MVV (KNVB Beker)
Dinsdag 28 oktober 2014 | 20.00 uur
Seacon Stadion – De Koel –

(Seizoen)ClubCard-verplichting: Ja, 1 kaart per (Seizoen)ClubCard

SeizoenClubCard
De seizoenkaart voor deze wedstrijd is niet geldig. Seizoenkaarthouders kunnen een kaart kopen voor hun eigen plaats met 50% korting van de reguliere kaartprijzen. De eigen stoel wordt gereserveerd t/m 21 oktober 17.00 uur. Na deze datum kan iemand anders ‘je plaats’ kopen. De eigen plaats kopen kan via de online ticketshop en in het FanCentre voor het stadion.

Losse kaartverkoop
Losse kaarten zijn te koop vanaf maandagg 13 oktober 2014 om 8.30 uur via de online ticketshop en in het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel – (Ticketbox niet). Het FanCentre is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.45 uur en 13.30-17.00 uur.
Voor deze losse kaarten geldt de normale entreeprijs. Scrol naar beneden voor een overzicht van de prijzen.

Kassaverkoop
De kassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur geopend. Let op: de Seizoen(ClubCard)-verplichting geldt ook bij de kassa.

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Pingback : 1maintenance

Leave a Reply