Kaartverkoop VVV-Venlo – AZ

KaartverkoopOp zondag 2 oktober staat de volgende thuiswedstrijd weer voor de deur. VVV-Venlo speelt dan in eigen huis tegen AZ. De wedstrijd wordt om 12.30 uur gespeeld. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de online ticketshopTicketbox en bij de afdeling Ticketing voor Seacon Stadion – De Koel – .

Er zijn nog kaarten beschikbaar op de overdekte Zuidtribune (Z1 en Z7) en Westtribune (W4-W5-W6). Daarnaast zijn er nog onoverdekte plaatsen beschikbaar (VN en VW). Klik hier voor een plattegrond en de prijzen van de losse kaarten.

(Seizoen)ClubCard-verplichting (1 op 3)
Voor deze wedstrijd geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting. Dat wil zeggen dat iedereen over een geldige SeizoenClubCard of ClubCard dient te beschikken om kaarten te kopen. U kunt voor deze wedstrijd drie kaarten kopen met een SeizoenClubCard of ClubCard van VVV-Venlo.
Bent u nog niet in het bezit van een ClubCard? Klik dan hier (PDF) ofhier (WORD) om er een aan te vragen.

Let op: Het is uitsluitend mogelijk kaarten te kopen met een ClubCard of SeizoenClubCard van VVV-Venlo.

Kassaverkoop
Indien er nog kaarten zijn, zullen de kassa’s op de wedstrijddag vanaf 11.00 uur geopend zijn.

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn dus ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,- per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

De afdeling Ticketing is op maandag geopend van 9.30-12.45 en 13.30-17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag geopend van 8.30-12.45 en 13.30-17.00 uur.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply