Kaartverkoop VVV-Venlo – Feyenoord

kaartverkoopDe kaartverkoop voor de wedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord van zondag 1 mei, 14.30 uur, is gestart. Kaarten zijn te koop via de afdeling Kaartverkoop, de online ticketshop en Ticketbox.
De afdeling Kaartverkoop is op maandag geopend van 9.30-12.45 en 13.30-17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag geopend van 8.30-12.45 en 13.30-17.00 uur.
Klik hier voor de prijzen van de losse kaarten. Er zijn nog voornamelijk onoverdekte plaatsen (VN/VW) beschikbaar.

(Seizoen)ClubCard-verplichting
Voor deze wedstrijden geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting. Dat wil zeggen dat iedereen over een geldige SeizoenClubCard of ClubCard dient te beschikken om kaarten te kopen. U kunt twee kaarten per wedstrijd kopen met een SeizoenClubCard of ClubCard van VVV-Venlo.
Bent u nog niet in het bezit van een ClubCard? Klik dan hier om er een aan te vragen.

Kassaverkoop
Er wordt nader bepaald of er op de dag van de wedstrijd nog kaartverkoop is, dus ben er tijdig bij.

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn dus ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,- per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

Bron: VVV-Venlo

2 Responses

  1. Enzyday

    merck stromectol Additional uncertainties also exist around the role that CYP2D6 enzyme plays in the metabolism of TAM and, in particular, the relationship between endoxifen levels and clinical outcomes; our review failed to identify any studies that addressed this association

Leave a Reply